Boeken&Tijdschriften Review

Review: 199 DIY’s voor jezelf en je huis – Madame Creatief

Sorry, sorry, sorry! Heb jullie veel te lang verwaarloosd… Maar, ik had een goed excuus, want ik was de afgelopen twee weken druk met het afronden van mijn stage en het schrijven van mijn stage verslag. En tussendoor kwam ook nog oud&nieuw en dat soort feestjes. Ik heb mijn stage inmiddels afgerond, het verslag is geschreven en beoordeeld en dus heb ik de komende twee weken vrij tot school weer begint. Daarom ben ik van plan weer wat meer te bloggen en blogs te bezoeken en leuke dingen te ondernemen. De komende week zal er zeker nog een blog over mijn stage online komen, want dat had ik jullie een half jaar geleden al beloofd (shame on me). Nu eerst een review over het hobbyboek van de maand Januari: 199 DIY’s voor jezelf en je huis van Madame Creatief. Het tweede boek dat ik mocht reviewen voor bol.com. 
Madame creatiefToen ik dit nieuwe boek uitzocht om te reviewen had ik niet verwacht dat ie zo dik zou zijn! Een boek van maar liefst 432 pagina’s plofte bij mij op de deurmat. Dat zijn wel heel veel DIY’s! Ik neem jullie mee naar de inhoud.
Madame creatiefHet boek heeft maar liefst 14 hoofdstukken! Dit gaat bijvoorbeeld over de slaapkamer, de woonkamer, de slaapkamer van kleine broer of de tuin. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen, want in ieder hoofdstuk staan meer dan 10 zelfmakers.
Madame creatiefIeder hoofdstuk wordt gestart met een (geïllustreerde) pagina met daarin de plek in huis, een kleine intro en natuurlijk staan alle zelfmakers beschreven. Ik vind het boek dan ook erg leuk vormgegeven met de bijpassende foto’s en tekeningetjes.
Madame creatiefMadame creatiefOver sommige Do It Yourselfs doe je iets langer, anderen zijn zo klaar. Bij iedere DIY staan duidelijk de benodigdheden en een beknopte werkwijze vermeld en is de moeilijkheidsgraad beschreven. Maar ook worden er handige stap voor stap foto’s gegeven en een grote resultaat foto.
Madame creatiefAl met al een mooi, kleurrijk boek met enkele bekende en vele onbekende zelfmakers.
Dit boek krijgt van mij ★★★ sterren.

199 DIY’s voor jezelf en je huis – Madame Creatief (€ 24,99)
Mocht je dit boek nou ook meteen willen bestellen? Doe dit dan, door op de bovenstaande link te klikken. Dan steun je daarmee mijn blog een beetje.

*Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een uitgever! (voor bol.com)
Mocht je ook met mij willen samenwerken? Kijk dan even bij ‘over mij’.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Daphne
  10 januari 2016 at 16:39

  Nou, voor ons knutselaars een ontzettend leuk boek lijkt mij!!
  En….mooie prijs ook, voor zoveel leuks.
  Je blog verslag is mooi en duidelijk, leuk hoor, om te lezen.
  En voor jou heel leuk om te doen lijkt mij!
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  Cosy by Cindy
  10 januari 2016 at 16:49

  Lijkt mij een heel leuk boek! Thnx voor de tip.
  Liefs cindy

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  10 januari 2016 at 17:25

  Lijkt me een mooi en inspirerend boek. Ben je van plan zelf ook een DIY uit het boek te maken?

  • Reply
   rensinasteursma
   11 januari 2016 at 19:31

   Oh dat is best een goed idee! Heb ze wel allemaal bekeken, maar nog niet echt iets uitgezocht. Ga ik naar opzoek, leuk!

 • Reply
  bhduit
  10 januari 2016 at 19:17

  Leuke review Rensina, echt een boek voor jou, ben ook erruug benieuwd naar je stageverslag!

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  11 januari 2016 at 19:56

  Wat een leuk boek, ken het helemaal niet eigenlijk maar ziet er leuk uit!

 • Reply
  Joke Kieft
  11 januari 2016 at 22:09

  Leuk review Rensina. Lekker zo’n dik exemplaar om doorheen te bladeren.

  groetjes, Joke

 • Reply
  Astrid
  12 januari 2016 at 22:11

  O wat een leuk boek! Die zou ik ook wel in mijn collectie willen hebben, met prachtige foto’s. Deze komt zeker op mijn lijstje!

 • Reply
  Review: Doodles & Letters – Marieke Blokland – mydailyteacup
  24 februari 2016 at 08:01

  […] & Letters van Marieke Blokland. Het heeft wel even moeten wachten, want eerst waren Shoot en 199 DIY’s voor jezelf en je huis aan de beurt. (Deze zijn eerder verschenen) Maar hier is dan eindelijk het review van Doodles […]

 • Laat een reactie achter