Boeken&Tijdschriften Review

Review: Dit is mijn Berlijn – Petra de Hamer

De hobbyboek recensie voor bol.com is weer aan de beurt. En wat is nou niets leuker dan een creatief vakantieboek in de zomermaanden. Daarom heb ik gekozen voor Dit is mijn Berlijn van Petra de Hamer. Een reisdagboek, doeboek en stadsgids in een, gedrukt op lekker dik papier om mee te nemen op reis. Dat is in het kort de samenvatting van het boek ‘ Dit is mijn Berlijn’ uitgegeven door Mo’Media. Lees snel verder voor meer foto’s en mijn mening.
Berlijn
Deze zomer ga ik op citytrip naar Berlijn, samen met mijn ouders! Dus dit boek komt zeker goed van pas en neem ik uiteraard mee op reis.
In het boek staan verschillende bekende en onbekende bezienswaardigheden, handige & leuke adressen en andere must sees in Berlijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar creatieve spullen of hippe koffietentjes? Ze worden allemaal genoemd.
BerlijnJe wordt af en toe ook gevraagd om eens te luisteren, rond te kijken, goed te ruiken of zoals je hierboven ziet het uitzicht te tekenen. Een hele andere manier om naar de stad te kijken, maar erg leuk.
Daarnaast staan er zelfs typisch Berlijnse gerechten in, dus mocht je iets lekker eten in Berlijn kun je het thuis gelijk namaken.
BerlijnBerlijnEr is in het boek veel ruimte om lekker te schrijven, te tekenen, te kleuren en is er plek voor foto’s, bonnetjes en tickets. Maar ook ontwerpen, inkleuren, aankruisen of inplakken is allemaal mogelijk. Zo ontwerp je een vakantieboek dat niemand anders heeft! Helemaal in jouw stijl en met al je favoriete vakantiemomenten. Zeker leuk om te bewaren!
BerlijnBerlijnDus en etuitje met wat pennen, potloden, stiften en washitape gaat zeker mee in mijn koffer naar Berlijn. Ik heb er nu al heel veel zin in!
Dit creatieve reisboek krijgt van mij dan ook ✪✪✪✪✪ sterren.
Oja ben je benieuwd naar de inhoud? Helemaal onderaan heb ik nog een filmpje geplaatst van het boek. Niet zelfgemaakt, maar ik vind het een heel leuk en passend filmpje. Zeker even kijken dus 😉

Dit is mijn Berlijn – Petra de Hamer (€ 9,95)
Mocht je dit boek nou ook meteen willen bestellen? Doe dit dan, door op de bovenstaande link te klikken. Dan steun je daarmee mijn blog een beetje.

Naast Berlijn zijn er ook creatieve doe boeken van:
Parijs
Londen
New York (affiliatielinks)
Dus mocht je binnenkort naar een van deze 4 steden gaan, overweeg dan zeker om deze boekjes te kopen, het zijn dikke aanraders!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Maandmomentjes: Juni – mydailyteacup
  5 juli 2016 at 08:05

  […] kan ik jullie zeggen. * Ik blogte weer voor bol.com. Dit keer het te gekke, creatieve, travelboek Dit is mijn Berlijn. Die gaat zeker in mijn koffer als ik binnenkort naar Berlijn vertrek. Over twee weekjes ben ik er […]

 • Reply
  Review: Pocket Insectenboek – Uitgeverij Snor – mydailyteacup
  6 september 2016 at 08:00

  […] het boek Dit is mijn Berlijn zijn er weer twee maanden verstreken, dus het is weer tijd om een nieuw review te schrijven voor […]

 • Laat een reactie achter