Boeken&Tijdschriften Review

Review: Doodles & Letters – Marieke Blokland

De februari maand is alweer bijna voorbij, dus dat betekent dat ik alweer aan de beurt ben als hobbyboek blogger voor bol.com. Altijd zo leuk om te doen! Je krijgt namelijk om de zoveel tijd de kans om een aantal (nog te verschijnen) boeken uit te kiezen en ik krijg deze vervolgens thuisgestuurd. Zo ook dit mooie boek Doodles & Letters van Marieke Blokland. Het heeft wel even moeten wachten, want eerst waren Shoot en 199 DIY’s voor jezelf en je huis aan de beurt. (Deze zijn eerder verschenen) Maar hier is dan eindelijk het review van Doodles & Letters… 
Doodles&LettersDoodles&Letters*Excuses, sommige foto’s zijn erg blauwig geworden door mijn nieuwe telefoon… Iemand enig idee hoe ik dit kan veranderen of aanpassen in de instellingen??

‘’Handboek voor iedereen die houdt van kleuren & tekenen’’ staat er op de boekomslag. Nou dit is een zin die het boek ook echt omschrijft. Doodles & Letters is namelijk een boek die alles behandeld wat je nodig hebt voor het maken van doodles en letters.
Handlettering, Calligraphy, Chalkboard en uiteraard Doodles komt aan bod in de verschillende hoofdstukken. Maar wat vooral ook handig is, is dat er wordt gekeken naar de basismaterialen. Want wat heb je nou allemaal nodig om de bovenstaande onderwerpen te kunnen maken?
Doodles&LettersDenk hierbij aan verschillende pennen, potloden, verfmaterialen en uiteraard komen de verschillende papiersoorten aan bod. Alles wordt duidelijk uitgelegd met behulp van foto’s en illustraties. Verder komt het onderwerp kleurenleer langs en krijg je uiteraard vele tekeningen, doodles en figuren uitgelegd. Allemaal met mooie voorbeelden en instructies.
Tussendoor krijg je leuke opdrachten om het ‘geleerde’ gelijk op een mooie manier toe te passen. Als laatst wordt alles toegepast in een DIY, kaart of canvas zodat je alles kunt gebruiken op één pagina.
Doodles&LettersAl met al een vrolijk en vooral kleurrijk doe boek! Echt een must have als je graag tekent, schrijft of dit juist wil leren.
Dit boek krijgt van mijn ★★★★ sterren!

Doodles & Letters – Marieke Blokland (€ 14,99)
Mocht je dit boek nou ook meteen willen bestellen? Doe dit dan, door op de bovenstaande link te klikken. Dan steun je daarmee mijn blog een beetje.
Doodles&Letters*Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een uitgever! (voor bol.com)
Mocht je ook met mij willen samenwerken? Kijk dan even bij ‘over mij’.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Daphne
  24 februari 2016 at 09:38

  Wat een leuk verslag weer en wat een gaaf boek!!
  Als je hierin geintresserd bent dan lijkt het me heel makkelijk te lezen en genoeg tips.
  Eigenlijk vind ik het ook wel een boek wat goed bij jou past.
  Groetjes, fijne zonnige dag!

 • Reply
  Carolien
  24 februari 2016 at 15:29

  Wat een leuk verslag en een supergaaf boek lijkt me dat! Maar heb hier nog een hele stapel liggen en zo weinig tijd…. Maar ik ga ‘m onthouden! Liefs!

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  24 februari 2016 at 20:55

  Wat een leuk boek! En met die blauwige foto’s, kun je het ook niet wat aanpassen in photoshop..? Verder wel erg leuk!

 • Reply
  bhduitW
  25 februari 2016 at 23:05

  Leuk boek lijkt me, weer iets voor mijn verlanglijstje 🙂

 • Reply
  Smithe699
  1 januari 2017 at 22:32

  Appreciate you sharing, great blog post.Thanks Again. Really Cool. dfkbdgdefbcgdbkb

 • Laat een reactie achter