Boeken&Tijdschriften Review

Review: Het Plantenlab – Judith Baehner

Jullie hebben helaas al een hele tijd geen bol.com (hobbyboek van de maand) review meer langs zien komen. Bol.com is namelijk gestopt met de hobbyboeken reviews. Dus vandaag komt mijn laatste boekreview online. Nouja voor bol.com natuurlijk. Ik zal vast en zeker binnenkort wel weer een leuk boek of tijdschrift tegenkomen die ik met jullie wil delen. 
Het laatste hobbyboek dat ik had uitgekozen is ‘Het Plantenlab‘ van Judith Baehner. Ik ben de laatste tijd namelijk erg veel bezig met bloemen en planten. En moet me inhouden niet iedere keer weer iets nieuws in te slaan. Mocht je meer willen weten over het verzorgen, stylen en stekken van Kamerplanten? Dan is dit het boek ook wat voor jou!
Judith gebruikt een simpele, persoonlijke tekst wat het lezen erg prettig maakt. Ze neemt je mee naar haar vroegere huis en benoemd haar lievelingsplanten. Naast de uitleg over de verzorging staat er een EHBO voor planten in het boek. Hierin staat bijvoorbeeld wat te doen als de bladeren slap hangen of als je een schimmel aantreft.
De tekst wordt aangevuld met prachtige, hippe foto’s en illustraties waardoor je gelijk zin krijgt om je huis vol te zetten met de leukste planten.
Naast de vele handige informatie over het hebben van planten staan er ook DIY’s in het boek. Denk aan het maken van een minikas of betonnen potjes. Een goede aanvulling vind ik! Als laatst worden er vele plantensoorten genoemd met bijbehorende foto’s. Heel handig als je op zoek bent naar een plant die past bij jou en je huis.

Dit boek krijgt van mij ***** sterren.
Het Plantenlab – Judith Baehner (€ 14,95)
Mocht je dit boek nou ook meteen willen bestellen? Doe dit dan, door op de bovenstaande link te klikken. Dan steun je daarmee mijn blog een beetje. Het boek heeft een nieuwe voorkant, maar het is dezelfde inhoud.

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Mirjam
  6 juni 2017 at 11:01

  Wat een leuke review. Ik ben een ramp met plantjes, dus het zou best wel bruikbaar zijn voor mij.
  Jammer dat bol.com stopt met de reviews, maar gelukkig ga jij nog wel reviews posten 🙂
  Liefs,
  Mirjam

 • Laat een reactie achter