Boeken&Tijdschriften Review

Review: Loving Wool – Ingrid van Willenswaard

Vandaag weer een Bol.com hobbyboek review. Dit keer het boek van de maand mei. Ik heb gekozen voor het nieuwe boek van Ingrid van Willenswaard (blogger Ingthings), Loving Wool. Ik vind de voorkant er al geweldig uitzien, jij ook?, scroll dan gauw verder voor meer info, foto’s en mijn mening!
Loving WoolFijne patronen, leuke tekeningen en mooie foto’s met bijpassende quotes. Dit is samenvattend het boek Loving Wool van Ingthings (check even haar te leuke blog). Blogger Ingrid van Willenswaard heeft weer een prachtig boek gemaakt. Haar 4e alweer!
Loving WoolIn dit nieuwe boek Loving Wool komt Ingrid haar liefde voor wol, breien, borduren en haken naar voren. Toegevoegd zijn enkele DIY’s, quotes en haar eigen verhalen. Dit alles in een kleurrijk jasje.
Loving WoolLoving Wool De patronen die in dit boek worden behandeld zijn beschreven met duidelijke instructies en benodigdheden. Daarnaast wordt er extra info gegeven door hulptekeningetjes en foto’s. Zo is het te doen voor zowel de beginnende – als de gevorderde handwerker.
Loving Wool Het nieuwste boek van Ingrid is echt een must have voor iedere handwerker, DIY’er en creatieveling!
Dit vrolijke boek krijgt van mij ✪✪✪✪ sterren.

Loving Wool – Ingrid Van Willenswaard (€ 19,99)
Mocht je dit boek nou ook meteen willen bestellen? Doe dit dan, door op de bovenstaande link te klikken. Dan steun je daarmee mijn blog een beetje.
Loving Wool Loving Wool*Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een uitgever! (voor bol.com)
Mocht je ook met mij willen samenwerken? Kijk dan even bij ‘over mij’.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  debora
  28 april 2016 at 13:33

  lijkt me ook een leuk boek!hier bij ons in de buurt was dit weekend garageverkoop,ik kocht daar zeker 40boeken(geluk deed ik dat met de auto,van garage naar garage want ik vond superrleuke spullen)!!splinternieuwe boeken(niet gelezn of bekeken) waaronder er zelf deze maand uitgegeven aan 3euro stuk!!!waaronder ook het boek “kringloopgeluk” van Ingrid van Willenswaard!!is wel toeval dat jij nu over haar nieuw boek post zet.dus ik deed daar zeker 1koopje en het veeeel en langgggg boekengenot!!!!(zaterdag weer garageverkoop in de buurt,dusss ik weer op pad!)

 • Reply
  Verie
  29 april 2016 at 14:59

  Super leuk, Rensina! Ik had het boek al veel voorbij zien komen, het is zeker de moeite waard.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  bhduit
  30 april 2016 at 21:59

  Ja ik had hem al gespot 🙂 ziet er gaaf uit en Ingrid haar stijl kennende is ook de inhoudt de moeite waard!

 • Reply
  Maandmomentjes: April – mydailyteacup
  1 mei 2016 at 08:01

  […] en wat zijn ze goed gelukt. * En als laatst weer een boekreview voor bol.com. Dit keer de eer aan Loving Wool, het 4e boek van Ingrid van Willenswaard […]

 • Laat een reactie achter