Boeken&Tijdschriften Review

Review: Urban Style – Eva Maria

December… Nog maar twee maand en dan zit mijn stage bij de Knipmode er alweer op. Wat gaat het snel en wat heb ik al veel geleerd en gedaan. Zodra mijn stage klaar is, zal ik er uitgebreid over vertellen, maar voor nu combineer ik mijn stage even met bol.com. Want het is weer tijd voor het boekreview van de maand december. En dit keer heb ik dan ook gekozen voor een boek met zelfmaakmode voor tieners: Urban Style van Eva Maria. Echt een leuk boek kan ik vertellen!
urbanstyle
urbanstyleIn het boek Urban Style vind je de leukste tienerpatronen. De kleding is geïnspireerd op steden als Bangkok, New York en Berlijn. Wat ik persoonlijk erg leuk is want zo zie je echt de verschillende street stylen en krijg je unieke kledingstukken.
Ieder kledingstuk begint met een kort intro over de stad waarop het geïnspireerd is (leuke weetjes!), de stof die gebruikt is en uiteraard worden de benodigdheden benoemd.
urbanstyleurbanstyleVervolgens wordt in duidelijke stappen, en met foto’s, uitgelegd hoe je het kledingstuk maakt.
Door de duidelijke beschrijving, mooie foto’s en hippe stoffen verwacht ik dat creatieve tieners ook meteen zin krijgen om aan de slag te gaan met de patronen. (en ik zelf stiekem ook 😉 )
urbanstyleDe doelgroep en eigentijdse kledingstukken maken dit boek een echte must have in de boekenkast van creatieve oma’s, moeders en tieners die van zelfmaakmode houden. Er worden twee patroonvellen meegeleverd, dus je kunt meteen aan de slag om de ‘urban’ kleding te maken. Het enige wat je nog moet kopen is een leuk stofje.

Dit boek krijgt van mij ✪✪✪ sterren.

Urban Style – Eva Maria (€ 24,95)
Mocht je dit boek nou ook meteen willen bestellen? Doe dit dan, door op de bovenstaande link te klikken. Dan steun je daarmee mijn blog een beetje.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    bhduit
    6 december 2016 at 19:52

    Wat een leuke boeken zijn er toch, mooie review! Ben ook erg benieuwd naar je stageverslag, wat gaat de tijd toch snel!!

  • Laat een reactie achter