Geen categorie Home

Roomtour deel 1!

Hier is ie dan eindelijk! Deel 1 van mijn roomtour. Ik weet dat jullie allemaal heel erg nieuwsgierig zijn, en heb dus eindelijk de tijd gevonden om goede foto’s te maken. Steeds als ik uit school kom is het namelijk al donker. Afgelopen weekend was ik ook in Zwolle, want ik kreeg visite (een vriendin en zondags mijn oom en tante) en ging ik op zaterdag natuurlijk mee met de IG tour. Hier lezen jullie vrijdag alles over. Maar goed nu eerst deel 1 van mijn roomtour, jaja er komen 3 delen ;). Vandaag is het de beurt aan mijn woon/slaapdeel hihi. Wees gewaarschuwd, veel foto’s!

Eerst even wat algemene informatie. Ik woon in een studentenhuis met 4 andere meiden. De keuken, douche en toilet moet ik delen met de anderen (toilet bijv. met 1 ander meisje, en douche met 4…) Maar gelukkig verloopt dit allemaal goed, altijd als ik in de keuken wil kan ik er wel bezig, of soms moet ik eventjes wachten. Mijn kamer is mooi ruim, zo’n 17 m2. Verder woon ik vlakbij het centrum, de supermarkt en maar 5 minuutjes van mijn school. Dit scheelt een hoop ‘s ochtends, normaal moest ik 2 uur reizen! 

Iets wat ik heel tof vind aan mijn kamer is dat ik openslaande tuindeuren heb. Ik zie het al helemaal voor me in de zomer, lekker de deuren open buiten zitten, en de was naar buiten. Verder is het ook heel fijn dat we onze fietsen in de tuin kunnen parkeren, zo worden ze niet gestolen. Dat we door de keuken moeten met de fiets nemen we dan maar voor lief hihi.
Ik heb een slaapbank, wat erg handig is want het scheelt erg veel ruimte! ‘s Avonds klap ik het bed uit en maak ik het binnen 5 minuten weer op. Meestal ruim ik ‘s ochtends alles weer op, behalve als ik tot 17.15 uur naar school moet, want dan moet ik al bijna weer in bed als ik thuis kom haha. Het bed slaapt prima. 
Hier is dan mijn bank met lekker veel kussens! Ik wil er eigenlijk nog een paar bij, zodat het lekker vol wordt met allemaal verschillende kussentjes. Naast de bank staat een bijzettafeltje van de Kwantum, waar ik leuke kaarsjes op heb staan. Heel gezellig als het ‘s avonds zo donker is.  
Als laatst het stukje boven de bank. Hier heb ik mijn grote wereldkaart opgehangen. Ik vind een fotomuur altijd zo leuk, dus ben ik vast een beetje begonnen. Ik had al eerder een aantal lijstjes gekregen, dus ik heb wat foto’s besteld (van Ethiopië en van een vakantie) en ze leuk opgehangen aast de kaart. Verder heb ik mijn letterbanner weer tevoorschijn gehaald en de tekst Happy New Home opgehangen. Ik ben er al heel blij mee, maar wil nog een aantal fotolijstjes met foto’s en tekst erbij hangen. Misschien later nog eens een update hiervan. 
 
Ik heb met veel plezier dit eerste deel geschreven. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ben dan ook benieuwd naar jullie reacties. Tot snel!  

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  3 februari 2015 at 10:22

  Oh, ik had een reactie geplaatst, maar volgens mij was het niet helemaal gelukt. Hoe dan ook, wat een paleisje heb je ervan gemaakt zeg! Veel succes en plezier met je studie!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  lien
  3 februari 2015 at 17:51

  Wat een gezelligheid!! Je zult wel vaak bezoek krijgen omdat het zo knus is:) en heerlijk zo'n openslaande deuren. Laat het voorjaar nu maar komen! Geniet van je knusse huisje!!!!

 • Reply
  Marja Kenter
  3 februari 2015 at 18:54

  Het ziet er gezellig uit. Leuk, die openslaande deuren.
  Veel geluk in je nieuwe woonomgeving.
  Groetjes Marja

 • Reply
  Indruk
  3 februari 2015 at 19:57

  Wat een fijne ruimte Rensina, leuk om het helemaal naar je eigen wens in te richten. Goed dat je voor een slaapbank hebt gekozen als je een ruimte tot je beschikking hebt. Je boft met die openslaande deuren, lekker in de zomer open. Moeten die fietsen alleen even verplaatst worden. Pascale X

 • Reply
  Willy
  3 februari 2015 at 20:29

  Wauw wat een gave plek Rensina en wat bof je met je prachtige openslaande deuren, heerlijk dat je zo naar buiten kunt lopen of met een bakje thee van het zonnetje kunt genieten en je inrichting is erg mooi, had natuurlijk al het eea gehoord van M 🙂 ben benieuwd naar het vervolg van deze miniserie!

 • Reply
  Annemiek
  4 februari 2015 at 12:07

  Wat een heerlijke plek heb je daar zeg!. En dan die openslaande deuren. Ik denk dat menig student erg jaloers is op zo'n ruimte

 • Reply
  Joke
  4 februari 2015 at 13:02

  Wat ziet het er al gezellig uit en inderdaad heerlijk die openslaande deuren.
  Veel plezier en geluk op je nieuwe stek.

  groetjes, Joke

 • Reply
  Daphne Coers
  4 februari 2015 at 16:17

  Wauw, die zijn idd erg gaaf, die deuren!!!!
  Daar zul je deze zomer veel plezier van hebben. Lekker met het zonnetje en een Icetea leren, genieten, kletsen of “chillen”. Erg leuk.
  Je bank is super. iet er nu al heel gezellig uit.
  En die foto muur…….LEUK!!
  Ben benieuwd naar deel 2 en 3.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  8 februari 2015 at 21:04

  Dat ziet er erg gezellig uit! Leuk hoor. Als ik nog eens in Zwolle ben, kom ik zeker langs. Die tuindeuren is vast en zeker erg fijn in de zomer.
  groeten,
  Gonda

 • Reply
  theezakje41
  9 februari 2015 at 22:04

  Dat ziet er erg leuk uit, vooral die kussen met de thee of koffiepot, heb je deze zelf gemaakt?

 • Reply
  Roomtour deel 2! | mydailyteacup
  2 juli 2015 at 09:19

  […] konden jullie deel 1 van mijn roomtour bekijken: het woon/slaapgedeelte. Oh wat kreeg ik een leuke, enthousiaste en […]

 • Reply
  Roomtour deel 3! | mydailyteacup
  2 juli 2015 at 09:19

  […] konden jullie deel 1 van mijn roomtour bekijken: het woon/slaapgedeelte. En afgelopen dinsdag deel 2 online: het […]

 • Laat een reactie achter