Geen categorie Home

Roomtour deel 2!

Laatst konden jullie deel 1 van mijn roomtour bekijken: het woon/slaapgedeelte. Oh wat kreeg ik een leuke, enthousiaste en lieve reacties van jullie allemaal. Heel erg bedankt, zo leuk om jullie reacties te lezen. Vandaag deel 2: mijn ‘keuken’ en eetgedeelte. Volgende week het laatste deel, mijn werkplek/schouw. Wees gewaarschuwd, weer veel foto’s!

Dit is dan mijn keuken/eetgedeelte. Het is heel leuk doordat er een inham zit met 2 lange wandplanken. De inham scheelt ruimte doordat hier mijn koelkast bijna helemaal in kan staan en ook een stuk van mijn eettafel. Links en rechts van de inham zitten grote inbouwkasten. Links staat al mijn (blond)servies en rechts heb ik mijn kleding. Op de koelkast wil ik nog een combi-magnetron, maar in heb helaas nog steeds geen goedkope kunnen vinden. Dus daar wacht ik nog even mee. Ik heb wat close-ups gemaakt van wat blond servies en de spulletjes die ik op de planken en tafel heb staan. 
 
Links de mooie weegschaal die ik bij de Lidl kocht. Ook een oud ‘de Ruijter’ blikje die ik van mijn neef en nicht kreeg. Hij is zo leuk,  iedere kant heeft een ander beeld. Rechts een theehoekje. 
 
Links mijn mooie magazinehouders. Ik mag er bijna wel weer nieuwe bij maken want deze zitten haast vol haha. Ik kocht witte magazine houders en plakte de tekst Magazines er op. Net echt zo, maar dan de goedkopere variant. Rechts mijn stapel kook/bakboeken. En ik kan jullie vertellen dat ik er alweer een nieuwe bij heb 🙂 Van mijn oom en tante kreeg ik, als housewarmings cadeautje een kookboek die ik graag wilde. Deze zal ik binnenkort eens reviews. 
 
Natuurlijk moet ik ook een deel van mijn prachtige blondservies showen op een plank. Ik gebruik het bijna allemaal gewoon hoor, maar vind het zo lekker vrolijk staan. De I love holland lijn heb ik bijna compleet (om twee eierdopjes na ;)) 
 
Ook mijn gepersonaliseerde bordje staat er tussen, nog steeds heel erg blij mee! 
Het dienblad kocht ik al zo’n jaar geleden bij de Kwantum, maar hij moest op zolder staan tot ik eindelijk een kamer/huis had. Nu kan ik hem eindelijk neerzetten. Heb er allemaal leuke en handige dingetjes opgezet. Zo ook de theedoos die ik vorig jaar op mijn verjaardag kreeg. 
 
Mijn DIY lamp van de Action kreeg er ook een plekje, anders is het namelijk erg donker daar ‘s avonds en ‘s ochtend. Ik heb de voet van wit naar grijs geverfd. Wat snoepjes, een cactus die ik van de IGtour had gekregen en het leuke thee ei die ik laatst bij de Action vond! 
Ik ben weer heel benieuwd wat jullie van dit gedeelte vinden, ik ben er in ieder geval erg blij mee! Liefs, Rensina 

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Verie - Vestywo
  10 februari 2015 at 18:28

  Gezellig, Rensina! Vooral het bordje van blond met je eigen naam, heel mooi. Geniet ervan..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  theezakje41
  10 februari 2015 at 19:32

  Zit er erg leuk en knus uit, vraag me alleen af, is dit allemaal wel groot genoeg? Jouw kennende zie je nog veel meer leuke dingetjes en ben je creatief bezig, toch nog maar een leuke plank aan de muur? Hahaha, maar geniet ervan. Ik hou hier van, gezellig, heb niets met een steriel wit huis.

 • Reply
  Indruk
  10 februari 2015 at 19:46

  Je stoeltjes zijn prachtig! pascale x

 • Reply
  Willy
  10 februari 2015 at 20:00

  Super leuk keukentje, wat ben je creatief met je ruimte omgegaan zeg en wat komt je verzameling blond zo prachtig tot zijn recht!!

 • Reply
  Joke
  10 februari 2015 at 20:19

  Leuke foto's weer Rensina. Gezellig dat Blond Amsterdam servies en zie ik daar toch twee kookboekjes van mijn dochter liggen op jouw plank hahahaha. Leuk hoor.

  groetjes, Joke

 • Reply
  Daphne Coers
  10 februari 2015 at 22:10

  Ben een beetje jaloers op je blond servies……..DAT WIL IK OOOOOOOHOOOOOOK!!!!!

  Wat een gezellige hoekjes heb je gecreëerd zeg, wat zul jij je thuis voelen in je kamer/eigen plekje.
  Laat je gauw de rest zien, ik kan bijna niet meer wachten.

  Groetjes, Daphne

 • Reply
  lien
  11 februari 2015 at 13:13

  Volgens mij heb jij de gezelligste studentenkamer van heel Zwolle!

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  11 februari 2015 at 15:17

  Het ziet er ontzettend gezellig uit. Volgens mij heb je het helemaal naar de zin daar in Zwolle. Ik ben ook benieuwd naar de rest. En heerlijk al die thee. Heb je de thee al geproefd van Pickwick – Caramel vanilla? Heerlijk als je er van houdt. Groeten, Gonda

 • Reply
  Saskia
  11 februari 2015 at 19:52

  Heel gezellig. Leuke foto's
  Groetjes Saskia

 • Reply
  Rensina Steursma
  12 februari 2015 at 17:56

  Bedankt! Ja klopt, die heb ik al geproefd. Ik vind hem erg lekker.

 • Reply
  Rensina Steursma
  12 februari 2015 at 17:57

  Ja dat heb je goed gezien Joke! 🙂
  Volg haar blog altijd graag en toen ik las dat ze twee boekjes ging uitgeven wilde ik die natuurlijk ook hebben. Toen ze bij de Action kwamen was dat natuurlijk helemaal leuk ivm het prijsje.

 • Reply
  Rensina Steursma
  12 februari 2015 at 17:58

  Haha bedankt!
  Maar ik vind het voor nu groot genoeg, groter dan verwacht namelijk. Ik kan er in kwijt wat ik wil en er is ook nog wel plek over voor mijn creativiteit hoor. Heb alweer wat leuks gemaakt dat ik binnenkort op mijn blog ga showen 🙂

 • Reply
  Roomtour deel 3! | mydailyteacup
  2 juli 2015 at 09:19

  […] konden jullie deel 1 van mijn roomtour bekijken: het woon/slaapgedeelte. En afgelopen dinsdag deel 2 online: het ‘keuken’ en eetgedeelte. Oh wat kreeg ik weer een leuke, enthousiaste en […]

 • Reply
  Haal al die leuke kook- en bakboeken uit de kast #ikkookboek | mydailyteacup
  2 juli 2015 at 09:31

  […] Zoals jullie al konden zien in mijn Roomtour Deel 2 heb ik erg veel leuke kook/bakboeken op de plank staan. Daarnaast heb ik ook nog een aantal […]

 • Laat een reactie achter