Geen categorie Home

Roomtour deel 3!

Laatst konden jullie deel 1 van mijn roomtour bekijken: het woon/slaapgedeelte. En afgelopen dinsdag deel 2 online: het ‘keuken’ en eetgedeelte. Oh wat kreeg ik weer een leuke, enthousiaste en lieve reacties van jullie allemaal. Iemand zei zelfs dat ik de gezelligste studentenkamer van heel Zwolle had *bloosbloos*. Heel erg bedankt, zo leuk om jullie reacties te lezen. Vandaag deel ik het laatste deel, deel 3: mijn werkplek en schouw. Volgende week weer iets over de theezakjes en een leuke DIY die ik maakte voor mijn kamer! Voor nu, wees gewaarschuwd, weer veel foto’s!

Hier is ie dan mijn schouw. Ik heb alle wanden crème kleurig/wit en ik vond dat het wel leuk was om de schouw in een roze tint te verven. Ik ben erg blij met het resultaat! Op de schouw zelf heb ik mijn ieniemini tv en wat leuke deco hoekjes gemaakt. 
Links zie je het draadhuisje die ik kocht bij de Flying tiger. Hierin twee hartjes van de Action.  Rechts een lekkere geurbrander en natuurlijk twee huisjes die Leefstijl voor mijn Edukans actie verkocht. 
Op de rechterfoto zie je mijn klok. Deze heb ik geloof ik 3 jaar geleden gekocht in Tsjechie. Hij is erg mooi en past perfect in mijn kamer. Hij heeft drie jaar in een doos gelegen, maar ben er nog steeds erg blij mee! 
 
Hier zien jullie mijn werkplek. Het bureaublad en de schragen heb ik bij de Ikea vandaan, net als de witte planken die erboven hangen. Naast mijn bureau past precies het leuke opbergkastje van de Ikea, waar ik al mijn knutselspulletjes in heb staan. 
 
De planken heb ik al wat leuk ingericht en aangekleed. Ik heb er een stapeltje ongelezen boeken op liggen, wat knutselboeken, mooie accessoires en wat kaartjes die ik kreeg. Op de bovenste plank wil ik nog graag van die mooie opbergdozen, maar die staan op mijn wensenlijstje voor mijn verjaardag. Dus wie weet show ik die binnenkort (26 februari ben ik jarig! 🙂 ) Hieronder wat close-up fotootjes van de mooie spulletjes. 
 
Dan hieronder nog mijn DIY washi tape houder, die ik HIER al liet zien met uitleg. Hij heeft een mooi plekje op mijn bureau en brengt gelijk wat vrolijkheid door de kleurtjes. De lamp, op de rechterfoto vond ik zo tof! Ik zag hem ook bij Leefstijl in de webshop en ik moest hem gewoon in mijn winkelmandje gooien. Zo leuk met het roze snoer. De poster kreeg ik via de IG tour Zwolle en vond ik wel passend boven mijn bureau. 
 
Zo dit was het laatste deel voor nu! Ik hoop dat jullie ook dit laatste deel weer leuk vonden en ben benieuwd naar jullie reacties. Heb je een vraag over iets of wil je weten waar ik het heb gekocht, stel ze gerust in de comments! 

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  lien
  13 februari 2015 at 10:26

  Wat een leuk rekje voor de masking tapes, waar heb je die vandaan? Sorry dat ik je liet blozen, maar het is gewoon zo 🙂

 • Reply
  Willy
  13 februari 2015 at 14:18

  Wat een prachtige schouw Rensina, erg leuk dat roze past helemaal bij je mooie spulletjes. En wat een heerlijke werkplek zeg, lekker compact maar oh zo gezellig en functioneel!! Daar ga je vast nog heel wat creatieve uurtjes doorbrengen 🙂 Zo'n trolly staat ook nog op mijn verlanglijstje, zóóó handig! En je lamp vind ik echt heel gaaf! Bedankt voor deze tour door je kamer, erg leuk!!

 • Reply
  Mirjam Schippers
  13 februari 2015 at 15:49

  Leuk zeg! Wat een supertoffe kamer heb je zeg!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Jeanette Renting
  13 februari 2015 at 17:00

  En ook dit stuk van je kamer is leuk.
  Heel veel woonplezier in Zwolle, misschien komen we elkaar nog eens tegen.

 • Reply
  Rensina Steursma
  13 februari 2015 at 20:58

  Bedankt voor je reactie!
  Ik heb het rekje zelf gemaakt… In de tekst staat een linkje naar mijn blog berichtje van toen. Hij is heel simpel te maken!
  Groetjes, Rensina

 • Reply
  demooistesteraandehemel
  13 februari 2015 at 22:03

  Wauw wat heerlijke kleurrijk!

 • Reply
  Joke
  13 februari 2015 at 22:14

  Je hebt er een gezellig hoekje van gemaakt hoor. De roze schouw doet het prima zo, een echte blikvanger.

  groetjes, Joke

 • Reply
  Daphne Coers
  14 februari 2015 at 10:39

  Echt TE mooi allemaal.
  De roze kleur past idd precies bij de rest.
  Ik vind dat je een ontzettende gezellige kamer hebt (in een super gezellige stad 😉 )
  En die klok, om verliefd op te worden.

  Je Washi Tape rekje had ik even gemist, ik heb via de link gekeken hoe je die gemaakt hebt. MOOI hoor.
  Ik heb al mijn tapejes in een klein kastje (soort van letterbakje) van de Action opgeruimd. Ook handig, maar dit rekje vind ik leuker. Zet hem dus even op mijn “To-Do” lijstje.
  Fijn weekend, het is Carnaval in Zwolle, hoop niet dat je daar teveel “Last” van hebt?!
  Lieve groet, Daphne

 • Laat een reactie achter