Creatief Geen categorie

RRN #5 Sneakpeak Anne

En er zijn weer drie weken voorbij. Ik had het erg druk met de laatste toetsen en verslagen voor school. Dus moest ik in de laatste week alles nog maken. Gelukkig is het gelukt en heb ik hem vandaag op de bus kunnen doen. Hierna nog twee boekjes vullen voordat mijn eigen weer thuis komt. Oh ik ben zo nieuwsgierig he! πŸ™‚ Zie regelmatig een leuke sneak voorbij komen, maar ben benieuwd naar de hele pagina’s.

Nu de sneak voor Anne, de 10 pagina’s zijn erg leuk geworden al zeg ik het zelf.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Willy
  29 juni 2013 at 21:20

  Leuke sneakpeak Rensina!! Nog even geduld en dan kun je je eigen boekje ontvangen, kan me voorstellen dat je super nieuwsgierig bent. Je komt hem wel even showen hΓ¨ πŸ™‚ BTW…Ben je over???

 • Reply
  Bernardine
  29 juni 2013 at 23:16

  Ha Rensina,

  Jouw boekje is nu bij mij, en inderdaad, hij is al erg leuk!
  Ik ga er binnenkort mee aan de slag. πŸ™‚

 • Reply
  Carla
  30 juni 2013 at 09:01

  Leuk hoor dat jullie die boekjes voor elkaar maken en dit sneakpeaken. Heb je nu lekker vakantie??
  Groetjes Carla

 • Reply
  Marika Koeman-Mol
  30 juni 2013 at 12:41

  jaja Rensina het wordt al spannender en ik ga het nog spannender voor je maken want ik heb zulke leuke ideeΓ«n voor jouw boekje waarvoor ik ook al het e.e.a aan het verzamelen ben… want ja ik mag als laatste jouw boekje vullen dus leuk leuk leuk

  Ik ben ook super benieuwd naar mijn eigenste RRN…
  groetjes Marika

 • Laat een reactie achter