Creatief Geen categorie

RRN 7: Eigen boekje en een kussensloop

Hier is dan een beetje later dan verwacht mijn blogpost over mijn eigen boekje.
Hij is weer terug van weggeweest en wat is hij toch leuk geworden zeg!
Bedankt dames, voor jullie mooie bijdragen.

Ik heb van iedereen één pagina uitgekozen die ik het mooist vond (Soms errug moeilijk kiezen hoor!).
Maar eigenlijk vind ik alle pagina’s mooi geworden. Sommige dames hebben ook een blog, de link staat dan als hyperlink bij hun naam, neem gerust een kijkje op hun mooie blog. Klik op de foto’s voor een vergroting.

In deze mooie envelop zat mijn boekje en ik kreeg er zomaar leuke cadeautjes bij, zelfgemaakt en leuke tapejes, dankjewel Marika!!

Deze geborduurde R vind ik echt super! Gemaakt door Miriam
 Lisette heeft deze schattige afbeelding met mooie tekst erin gemaakt.
 Anne heeft haar inspiratie gehaald uit de FLOW. Ik vind het een erg vrolijke pagina.
 Deze vintage postcard bladzijde is gemaakt door Sylvia
 Deze theepagina is gemaakt door Marijke. Ze heeft ook het zakje hieronder eraan gehangen. Op de pagina zelf heeft ze ook nog een lepeltje, theekopjes, en een suikerpotje geplakt, zo lief!
Kijk eens dit schattige theezakjes die in aan mijn boekje hing 🙂
Deze getekende figuren zijn getekend op een boekpapier, zo’n leuke techniek die ik zelf ook al heb toegepast in een RRN. Bernardine heeft alle pagina’s die ze in mijn boekje heeft gemaakt op haar blog gezet, dus neem eens een kijkje! 🙂
Marika, waar ik altijd de boekjes van kreeg, heeft deze mooie thee pagina in mijn boekje gemaakt. Zoals jullie waarschijnlijk hebben gezien is er veel over thee gewerkt.

Ik heb de laatste week ook niet stilgezeten. Nog steeds vakantie (op het thuiszorgwerk na) dus weer samen met een vriendin afgesproken om te freubelen. Dit keer hebben we een kussensloop gepimpt. Ik had eerst bij de Action een grijs kussensloop en textielstiften gehaald en bij de hobbywinkel textielverf. Van tevoren had ik al bedacht hoe het moest worden en dit is zeker gelukt. Ik ben er erg blij mee!!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy
  6 augustus 2013 at 20:01

  Wow….wat een prachtig boekje is dit geworden zeg, super mooi. Ik ga straks even een bezoekje brengen aan de blog want dit beloofd wat!! En wat een mooi kussen heb je gemaakt, heb je deze samen met Maureen gemaakt?

 • Reply
  Gonda
  7 augustus 2013 at 12:15

  Ik vind ook dat het een mooi boekje is geworden! Vooral de geborduurde “R” spreekt mij natuurlijk aan. Momenteel doe ik even niets, maar dat had meer met het weer te maken natuurlijk. Ik vond het nl. te warm. Nu breken er weer andere tijden aan. Maar dat nieuws lees je wel op mijn blog. Groetjes uit Leek.

 • Reply
  Marika Koeman-Mol
  10 augustus 2013 at 23:44

  Ja wat is je boekje mooi geworden hé, het is leuk om zo'n RRN te zien groeien Hoe verder in de ronde hoe dikker de boekjes worden… Enne graag gedaan wat de kleinigheidjes betreft… Altijd leuk toch om iets onverwachts te krijgen! Veel plezier ermee!!!

  groetjes Marika

 • Laat een reactie achter