Creatief Geen categorie

RRN 7: Sneakpeak Miriam

Dit is alweer de allerlaatste Sneak voor jullie, want ik heb gisteren het boekje van Miriam afgemaakt.
Ik heb met veel plezier de laatste 10 bladzijden van haar boekje gevuld en vind de pagina’s erg mooi geworden. Dit betekent dus dat ik mijn eigen boekje weer terug krijg, echt spannend!! πŸ™‚
Inmiddels heb ik al een hele mooie envelop ontvangen via Marika. Ik heb bedacht dat ik hem pas ga openen als ik het boekje van Miriam af had. Dus vanmiddag ga ik hem bekijken, morgen zal ik een berichtje posten met de mooiste creaties. Maar hier later meer over, eerst de sneak voor Miriam.
TOT MORGEN!

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Willy
    6 augustus 2013 at 09:45

    Dat ziet er leuk uit Rensina, gezellig dat je binnenkort langs komt om je boekje te showen en natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar je vakantie verhalen!! Ik zie dat je weer hele mooie dingen hebt gemaakt (bedankt voor je linkje naar mijn blog ;))

  • Laat een reactie achter