Geen categorie Home Shoplog

Shoplog: Kaartjes, een kussen en een gewonnen showrek!

De afgelopen tijd heb ik een aantal leuke dingen gekocht voor in mijn kamer. Ook heb ik weer een prijs gewonnen, maar dan via Instagram! Vandaag deel ik deze met jullie en zien jullie ook alvast een sneakpeek van mijn kamertje ๐Ÿ™‚ย 

Alles bij elkaar. De enveloppenhouder had ik al en komt van de Action.ย 
ย 
Het ijzeren showrek heb ik laatst gewonnen bij @huijzerboompjebeestje

. Ik ben er heel erg blij mee! ย Je vindt haar producten op http://www.huijzerboompjebeestje.nl en naast de showrekken heeft ze nog meer leuke dingen te koop. Zeker even een kijkje nemen dus ๐Ÿ˜‰ย 

Aan het showrek heb ik cottonbal lights gehangen die ik vorig jaar voor mijn verjaardag kreeg. Daarnaast de houten woonketting van HHUIS (heeft geen shop meer helaas) en de kaartjes van Paperfuel, hierover later meer. Totaal maakt het een mooi beeld.ย 
Naast het gewonnen showrek heb ik nog een kussen gekocht bij Papier&Huis. Hij was in de aanbieding van 2 voor 25,- en gratis verzending. Ik heb iemand kunnen vinden waarmee ik het samen kon bestellen. Hij was al snel in huis en nu ligt ie al te pronken op mijn bank. Zo leuk he, de hele bank vol mooie kussens (moet er nog wel een paar bij hoor haha)ย 
http://www.papierenhuis.nl is een webshop met allemaal leuke woonaccessoires, stationery, kussens en spulletjes van hout. Regelmatig maakt ze er nieuwe dingen bij en doordat ik haar volg op instagram spot ik dat altijd. Deze webshop is ook zeker een kijkje waard!ย 
Wat vinden jullie van mijn nieuwe spullen? En hebben jullie nog tips voor mij qua leuke winkeltjes en webshops?ย 

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  28 januari 2015 at 10:50

  Leuk zeg! Echt heel stijlvol bij elkaar!
  Groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  lien
  28 januari 2015 at 12:35

  Leuke spulletjes hoor! Ik vind de cotton balls ook erg grappig, alsof het het hele jaar een beetje kerst is ๐Ÿ™‚

 • Reply
  sannemar
  28 januari 2015 at 15:10

  super leuke spulletjes !! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Daphne Coers
  28 januari 2015 at 20:10

  Hele leuke spullen.
  WB je vraag.
  Ik zou vooral VEEL naar de Action gaan en dan “anders” kijken. Dus een beenwarmer kan mooi om een glazen potje heen, ter decoratie. Een boa om een lampenkap, een foto lijstje met kippengaas als memo bord enz enz.
  Oh ja, en de kringloop!!!!! Echt SUPER winkels!!

 • Reply
  Willy
  28 januari 2015 at 22:15

  Nou jij weet de spanning wel op te bouwen hรจ! Wanneer krijgen we je kamer nou te zien ๐Ÿ™‚ Even zonder gekheid, leuke spullen heb je gekocht en wat een te gekke prijs heb je gewonnen!!

 • Reply
  Barbara Minzinga
  29 januari 2015 at 20:55

  Super leuke blog , voel me vereerd !!! Thanks xx

 • Reply
  Indruk
  3 februari 2015 at 21:02

  Wat een leuke spullen heb je gescoord! Pascale X

 • Laat een reactie achter