Inspiratie Uitjes Yourdailyteacup

Show Up 2017

Show Up, al jaren ken ik deze inkoopbeurs voor home & gift. Ik zag de mooiste producten, merken en foto's langskomen op instagram. Maarja, ik had geen KVK nummer, dus ik kon er nooit heen. Nu ik ben ingeschreven als bedrijf, heb ik ook een KVK nummer en een van de eerste dingen die ik deed was me aanmelden voor het Show Up event. En afgelopen zondag en maandag was het zover de Show Up 2017 vond plaats in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Ik ging er op zondag heen met vriendinnetje Denise en vandaag laat ik jullie alles zien van deze mooie beurs, want wauwie wat was het leuk. Let op veel foto's! 😉  

Botanisch & Keramiek

Het eerste wat me opviel was dat alle stands zo prachtig zijn aangekleed! Alle merken hebben hun best gedaan om hun stand zo mooi en origineel mogelijk te maken. Je moet natuurlijk ook wel opvallen op zo'n grote beurs maar daarnaast is het ook heel erg inspirerend voor alle bezoekers. Een trend die ook in het komende jaar te zien zal zijn, is de botanische trend. Vele planten-, groen- en keramische merken die hier op inspelen zag ik langskomen. Ik wordt er helemaal blij van! Uiteraard ging ik even langs bij Hella Duijs met haar mooie vaasjes, de stand van Spruitje met hun prachtige plantenterrariums en nieuwe plantenlampen, zag ik originele creatieve technieken van Print-Art-Read (zie die blauwe posters en kaarten, I love it!) en de schattige huisjes van Kesemy Design. 

Food

Naast de interieur, kids en gift merken waren er ook een aantal foodmerken te zien. Iets wat ik niet had verwacht maar wel heel erg leuk was! Ik spotte maar liefst 3 theemerken; P&T, Newby en Or Tea. Daarnaast zag ik merken met heerlijke jams, honing en bijvoorbeeld speciale zoutsoorten in hun collectie. Denk aan de bekende Nicolas Vahé, maar ook Heerlijk Waar vond ik een feestje om te zien. Naast al dit lekkers waren er ook nog een aantal heerlijke chocolademerken die ik nog niet kende en zag ik het bijzondere project van de Bloesembar. 
Met een aantal mensen heb ik erg leuk gekletst, mijn visitekaartje afgegeven en een aantal merken zal ik nader gaan bekijken voor de verkoop van Yourdailyteacup. 

Giftwrap

Iets waar ik ook over na moet gaan denken is het verpakken, inpakken en verzenden. Geen straf want ik kwam de leukste inpakpapiertjes, stickers en lintjes tegen op de beurs! Van gepersonaliseerde tasjes met eigen logo tot mooie effen tasjes en van heerlijke kerstpapiertjes tot sinterklaaszakjes. Alles was heel erg leuk, maar ik merk toch wel dat ik ga voor 'mijn' kleuren die ik wil doorvoeren in de winkel; groentinten en geel, net als mijn logo. Dit gecombineerd met zwart en wit maakt het helemaal af. Binnenkort ga ik langs bij de showroom van Kadodesign in Kolham, lekker dichtbij en een mooi assortiment. Jullie horen vast snel meer, alles daarvan is zo mooi! 

Home

Naast alle servies, food en botanische merken die goed in mijn winkel zouden passen, spotte ik ook nog prachtige merken met woonaccessoires. Helaas hoef ik deze niet in te kopen, tenminste niet voor de verkoop. Maar het is wel heel leuk om alles te bekijken en ze vast te leggen! Ik heb nu al zin om de hele winkel te gaan inrichten, want daar kan ik me natuurlijk wel uitleven in de styling en accessoires. Mijn favoriete kleuren groen, bordeaux, zalmroze en geel zijn gelukkig nog steed helemaal in, dus dat komt wel goed! Oh en dat laatste kussen, van Malagoon, is op mijn wishlist terecht gekomen. Vind hem prachtig! 

Jullie merken het vast al aan mijn teksten, ik ben heel enthousiast! Mijn eerste keer Show Up was helemaal geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb kennis gemaakt met mooie merken en mijn inkooplijstje kan ik weer opnieuw gaan bekijken haha. Volgende week wil ik een Yourdailyteacup update met jullie delen. Dus dan zal ik ook wat meer ingaan op mijn plannen. 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Verie
  6 september 2017 at 13:23

  Wat een geluksvogels ben je dat je daar heen mocht gaan met een kvk nummer. Het zag er heel mooi uit.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Laat een reactie achter