Creatief Geen categorie

Sinterklaas en stage…

Eindelijk weer een blogberichtje van mij.
Zit nu in de stageweek, heb al 2 hele dagen bijna alleen voor de kleuters gestaan! Best spannend maar erg leuk. Op woensdag kwam mijn begeleider van school langs en heb een 7,5 gekregen voor mijn les. Ben er erg blij mee πŸ™‚

Vorige week natuurlijk Sinterklaas, woensdag 5 december op stage een leuke dag gehad. Sinterklaas kwam aan in een vuilniswagen. Ze hadden dit heel leuk gedaan, want op dinsdag kreeg de hele school een filmpje te zien over sinterklaas die zijn staf kwijt was. Ze gingen naar de vuilnisbelt, bij euroborg, en daar was te zien dat de staf in een wagen werd getakeld. Hij werd naar de Tamarisk gebracht. Nou de volgende dag moesten alle kinderen zoeken en lag de staf in de vuilnisbakken.
Erg leuk feest maar de kinderen zijn in deze tijd wel erg druk… Maar we gaan gewoon door πŸ˜‰

Verder heb ik thuis en met vrienden ook nog aan Sinterklaas gedaan. Vrijdagavond met vrienden, ik had het lootje van een jongen, hij gaat binnenkort samenwonen met zijn vriendin dus heb ik een kasteel gemaakt als surprise. In het gedicht van alles geschreven over ‘hun’ nieuwe kasteeltje. De surprise werd goed ontvangen en met de cadeautjes waren ze erg blij.
Thuis had ik mijn oom, hij heeft een rav (auto haha) en houdt van paarden. Dus heb ik 2 surprises gemaakt, een paardenhoofd en een rav 4. Iedereen vond ze geweldig mooi, ik was dan ook erg trots op het eindresultaat! Zie de foto hieronder.
Ik heb zelf ook leuke cadeautjes gekregen onder andere: dingen voor de uitzet, schoolspullen, stagespulletjes… Erg leuk.
Mijn vader had mij en hij had een erg mooie surprise bedacht. Een grootte ‘meelzak’, hij is bakker had hij omgetoverd tot Theezakje, daarin een plastic zak met bladeren uit de tuin erin. Deze kon ik optrekken aan een touw met groot label. De thee heette Lord Rensina, van de Lord Nelson thee haha. Ik was helemaal verrast. (Helaas geen foto meer kunnen maken)

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy
  13 december 2012 at 20:15

  Wat een geweldige surprises heb je gemaakt Rensina, vooral je paard vind ik super!!! Jammer dat je geen foto van je eigen merk thee πŸ™‚ hebt gemaakt. Waar loop je momenteel stage??

 • Reply
  Rensina Steursma
  13 december 2012 at 21:24

  Ik loop stage op CBS de Tamarisk – Groningen in groep 1/2 en vanaf februari in groep 3/4

 • Reply
  Willy
  14 december 2012 at 21:29

  OkΓ¨…ken die school niet, is het leuk??

 • Laat een reactie achter