Home Makeover

Slaapkamer makeover #2

Vandaag start er weer een blogweek! Mede door al jullie lieve en leuke reacties heb ik besloten om gewoon nog een blogweek te houden. Nog bedankt daarvoor, ik geniet er iedere keer weer van als ik een mailtje of update zie met een nieuwe comment! 🙂 
Maar goed, deze week dus weer een blogweek. Ik hoop dat jullie het weer net zo leuk vinden als de vorige keer. Deze week onder andere weer een lekker recept, een gastblog, leuke diy’s en nog veel meer. Nu deel ik de slaapkamer makeover met jullie, want de kamer is inmiddels af (vorige week vrijdag) en het is zoooo mooi geworden! 
slaapkamer makeoverIn DIT blogje konden jullie al lezen dat ik bezig was met een slaapkamer makeover voor mijn ouders. Hier konden jullie ook mijn moodboard, de gekozen kleuren en al wat DIY’s zien. Ik kreeg zoveel positieve reacties en een aantal keren de vraag of ik ook voor-na foto’s wilde laten zien. Dat was ik al van plan en deel ik vandaag met jullie. Ik ben erg blij en trots op het resultaat, mijn ouders vinden het gelukkig ook prachtig. In dit blogje dus de voor-na foto’s, volgende week deel ik nog meer foto’s van het eindresultaat en benoem ik de winkels en webshops waar we de producten hebben gekocht.
*ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk dezelfde foto’s te maken als vooraf, maar helaas is dit niet helemaal precies gelukt omdat sommige meubels ook zijn verplaatst. Maar dit snappen jullie vast 😉
VoorNa1Op deze plek is niet zoveel veranderd. De kledingkasten zijn hetzelfde gebleven, want die twee waren nog goed. Ik heb alleen een nieuwe prullenbak toegevoegd (de witte bij de deur), leuke dozen boven op de kast gezet en de stoel heb ik natuurlijk grijs geverfd.
VoorNa3Op deze plek is best veel veranderd! Want mijn ouders hebben een nieuw bed gekocht, de oude was namelijk al 25 jaar oud. Ik heb een hele goede shop gevonden waar ze steigerhouten meubelen maken. Deze hebben we deels zelf ontworpen en deels bestaand (de nachtkast-plankjes heb ik bedacht 🙂 , maar hierover later meer ) Hieronder zie je het bed even in zijn geheel. En natuurlijk een nieuw dekbedovertrek en bijpassende posters aan de muur.
IMG_20150713_192211Zelfs de lattenbodem is van steigerhouten plankjes haha.
VoorNa2Nou allereerst heeft de muur een ander kleurtje gekregen. Het oranje/gele heeft plaatsgemaakt voor groen behang. Ik vind de kleur echt prachtig. Dit is de tweede kledingkast die ook op dezelfde plaats is teruggezet. En het boekenkastje heb ik leger gemaakt (hij was overvol) en bovenop is een plantje komen te staan. Ook rondom de kast is het leeggemaakt.
VoorNa4De gordijnen die mijn oma maakte hebben plaatsgemaakt voor lange grijze gordijnen, en er is een fris groen plantje in de vensterbank komen te staan. Inclusief grijze pot 😉
Verder natuurlijk het nieuwe bed en de stoel heb ik schoongemaakt en de rode zitting is verwijderd. Ik wilde eigenlijk een grijze zitting maken, maar vond het zo ook wel stoer staan. En helemaal hip op het moment!
VoorNa5En deze laatste plek is ook veel veranderd. Want was het eerst nog een beetje een rommeltje, nu is het een prachtig, nieuwe werkplek voor mijn moeder. Hier kan ze lekker gaan zitten werken als het beneden te druk is. Daarnaast zie je nogmaals de boekenkast die ik leger heb gemaakt, onderin staan mijn moeder haar studiemappen.

Zo dit waren de voor- en na foto’s. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de makeover vinden! Mijn ouders zijn in ieder geval erg blij met het resultaat (mijn moeder is de eerste dag wel een aantal keren terug geweest om te kijken, dus dat zegt genoeg :)) Oja en eigenlijk heb ik mijn tweede stylingsopdracht ook al binnen,maar daarover later meer!

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  huisjeboompjebulletje
  19 juli 2015 at 10:40

  Wauw wat heb je dat goed gedaan! Fijn dat je ouders er zo blij mee zijn! Liefs, Henriëtte

 • Reply
  Danielle
  19 juli 2015 at 11:04

  WoW! Wat een verandering. De kleuren zijn zo lekker fris geworden. Weer helemaal van nu. Ik kan me voorstellen dat je moeder een paar keer terug is gegaan om te kijken. Dat is de beste reactie die je je maar kunt wensen 😉 Je hebt me wel geïnspireerd met je blogweek. Ik ben van plan om er volgende week (mijn vakantie) ook één te houden. Hopen dat het helemaal lukt!!
  Groet,
  Danielle

 • Reply
  merdjelin
  19 juli 2015 at 12:51

  Heeel gaaf! Je bed, die prachtige groene kleur muur en de decoratie! Heel mooi x

 • Reply
  Lisanne
  19 juli 2015 at 13:23

  Wat mooi geworden zeg! Superleuk om het met de voor- en na foto’s te zien 🙂 Liefs Lisanne

 • Reply
  Maria Visser
  19 juli 2015 at 15:03

  Heel erg leuk geworden, maar dan kom ik gelijk met een vraag. Ik wil ergens in huis een boekenkast plaatsen, maar weet eigenlijk niet waar want zie eigenlijk nergens ruimte. Ik kom dus steeds uit op mijn slaapkamer, daar zou ik iets kunnen veranderen zodat er een leuke boekenkast kan staan. Maar is dit niet een ontzettend stof aantrekkende plek. Jou ouders hebben het al langer, bevalt dat wel? Ik wil namelijk niet elke week stoffen.

 • Reply
  Debbie
  19 juli 2015 at 16:19

  Heel mooi gedaan, Rensina!

 • Reply
  Francisca
  19 juli 2015 at 19:16

  Het is echt heel mooi geworden! Leuk! 🙂

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  19 juli 2015 at 20:41

  nou Rensina, je kunt trots zijn! Het is erg leuk geworden en ik denk dat ze hier nu weer met plezier slapen. Ook ik vind het groen een mooie kleur. Bovendien praktisch zo’n werkplek voor moeders. Overigens heb ik n.a.v. je blogje over unieke thee ook een proefpakketje gekocht. Nemen we lekker mee op vakantie en ik laat je nog wel weten welke smaak ik het lekkerst vind! Groeten, Gonda

 • Reply
  Verie
  20 juli 2015 at 09:48

  Echt gaaf geworden, Rensina! Geniet ervan, leuk dat je nog een make-over op de planning hebt staan! 🙂

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  bhduit
  20 juli 2015 at 16:12

  Echt super mooi geworden Rensina! Prachtige hoekjes en wat een mooi bed!!!

 • Reply
  Day Zero Project #1 | mydailyteacup
  21 juli 2015 at 08:10

  […] al kunnen meegenieten, want ik deelde al de voorbereiding en de voor-na foto’s met jullie (klik). Van het maken van het moodboard, meubels en accessoires uitzoeken en het uiteindelijke inrichten […]

 • Reply
  Cosy by Cindy
  23 juli 2015 at 11:51

  Echt heel erg leuk geworden Rensina! Wat fijn voor ze zo’n handige dochter met ideeën!

 • Reply
  Mark
  27 juli 2015 at 15:20

  Gaaf gedaan! Is dat stoeltje van Rohe? Stoer!

 • Reply
  Arja
  27 juli 2015 at 15:53

  Wauw Rensina! Wat GAAF! Echt mooi geworden hoor! X Arja

 • Reply
  Aafke
  27 juli 2015 at 17:14

  Wat mooi Rensina!! 🙂

 • Reply
  Albertha
  27 juli 2015 at 17:52

  Wat leuk om zo creatief bezig te zijn! En het resultaat is prachtig.

 • Reply
  Janny Buma
  27 juli 2015 at 20:12

  Prachtig Rensina! Kom je ons ook helpen als we een nieuw huis hebben?☺️

 • Reply
  Slaapkamer Makeover #3 | mydailyteacup
  30 juli 2015 at 10:55

  […] kreeg ik veel toffe en lieve reacties op de slaapkamer makeover! Nog bedankt allemaal. Dit is zelf het meest gelezen blog op mijn blog en is dan ook iets waar ik […]

 • Reply
  2015 jaarverslag… | mydailyteacup
  31 december 2015 at 14:52

  […] pineterest. Het is natuurlijk ook superleuk om deze surprises te maken in de sinterklaas tijd. 2. Slaapkamer makeover #2, uit juli 2015.  Wat was iedereen enthousiast over de slaapkamer makeover van mijn ouders! Met dit […]

 • Laat een reactie achter