Home

Snapshots of my room #1

Ik heb weer een nieuwe rubriek ontdekt toen ik mijn kamer vanmiddag aan het opruimen was. Ik zag namelijk allemaal leuke (nieuwe) hoekjes die ik graag met jullie wilde delen. Ook heb ik de laatste tijd weer wat spulletjes veranderd of nieuw gekocht. Deze zal ik delen door middel van een foto (snapshot) die ik maakte met mijn telefoon. Eronder staat een kleine beschrijving of een tip waar ik het product gekocht heb. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.ย 

banner

 


IMG_20150521_164403Elke keer als ik nu in mijn kamer kom/ben heb ik het idee dat ik in een vakantiehuisje terecht ben gekomen. Onze tuin is inmiddels best groen geworden en de boom die half voor mijn raam staat heeft blaadjes gekregen. Dit zie ik dus als ik naar buiten kijk! Op de tegels en het hek van de buren na ben ik al bijna in een bos haha.

IMG_20150521_164432Nog steeds blij met mijn gemaakte houten fotolijstjes! Heeft iemand van jullie deze al gemaakt? HIER kun je lezen hoe je ze maakt. Leuk en helemaal niet moeilijk.

IMG_20150521_164215Ik vind de olifanten plakbandhouder nog steeds erg tof, ik kocht hem een tijd geleden bij de Flying Tiger in Groningen.

IMG_20150521_164237De orchidee die ik kocht op de Koningsdagmarkt heeft een mooi plekje gekregen op mijn kamer. Vinden jullie hem ook niet mooi passen bij mijn roze muur?!

IMG_20150521_164306Hierboven konden jullie al een stukje zien van deze vrolijke vlinderkaart. Ik vind hem zo leuk dat ik hem een plekje heb gegeven op mijn fotowand. Hij is te koop op de webshopย www.petitelouise.nl (โ‚ฌ 1,50) Maar pas op kijk niet te veel op deze site, er zijn te veel leuke kaartjes en posters te koop ๐Ÿ˜‰

Wat vonden jullie van deze snapshots? Leuk en moet ik dit vaker met jullie delen?
Fijne avond!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  bhduit
  21 mei 2015 at 19:42

  Ik vind het erg leuk om zo een indruk van je kamer en smaak te krijgen Rensina dus wat mij betreft voor herhaling vatbaar ๐Ÿ™‚ En wat heerlijk dat het rond je kamer al lekker groen wordt!!

 • Reply
  Verie
  22 mei 2015 at 19:34

  ..bedankt voor je reactie op mijn weblog. Begrijp alleen je vraag niet helemaal, bedoel je deze weblog of heb je er nog 1?? ๐Ÿ™‚ Fijn weekend,..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  Daphne
  23 mei 2015 at 08:44

  Wat kun jij genieten van je kamer zeg!!
  En zo leuk dat je ons mee laat genieten.
  vind ik het altijd erg han dig dat je erbij vermeld waar je iets gekocht hebt, die plakband houder bv……TE LEUK!!!!
  En je tuin…….WAUW, wees daar maar trots op, niet elke kamer bewoner heeft zoiets moois meteen achter zijn huisje hoor.
  Zeker in Zwolle niet.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  Cosy by Cindy
  26 mei 2015 at 20:57

  Heel leuk om zo wat foto’s te zien! Ik zie ook leuke washi-tape!!
  Je reisverslag van Nice is ook leuk om te lezen.
  Liefs Cindy

 • Reply
  Joke Kieft
  30 mei 2015 at 17:52

  Ziet er gezellig uit Rensina.

  groetjes, Joke

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  11 juni 2015 at 18:37

  Leuk deze snapshots en handig dat je erbij schrijft waar je de spulletjes vandaan hebt! Ik ben zelf ook gek op Washi Tape. ๐Ÿ™‚

 • Laat een reactie achter