Geen categorie Hotspots Uitjes

Swanmarket Rotterdam

Zoals jullie in de maandmomentjes van Augustus hebben kunnen lezen (klik) hielp ik de man van mijn nicht op de Swanmarket in Rotterdam. Op zaterdag ochtend ging ik met de trein, en een tussenstop in Leiden, naar Rotterdam. ‘s Avonds hebben we met z’n drieën nog een aantal dingen geprijsd en ingepakt. Daarna al snel slapen, want we moesten ‘s ochtends vroeg op. Nadat we de auto helemaal vol hadden gestopt (alles paste er maar net in) konden we rond 8 uur vertrekken naar het museumplein in Rotterdam. Waar we mooi op tijd waren en dus onze kraam konden inrichten. Lees snel verder voor de foto’s, de swanmarket en natuurlijk mijn aankopen! 


Wat is de swanmarket: 
Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke eten & drinken, aangeboden door authentieke Food trucks en live muziek van opkomende tot gerenomeerde artiesten. (www.swanmarket.nl)
Kijk op de website voor meer info, data en de verschillende locaties. 

Onze kraam:
Zoals ik hierboven al vertelde hielp ik Mark mee, de man van mijn nicht. Hij gaat vaak op kringloopjacht en vind de mooiste schatten van Brocante, Antiek en Curiosa. Deze verkoopt hij dan in zijn webshop homestylecollectibles.nl 

Het visitekaartje van Mark, klik op de foto’s voor een vergroting.

Ook mijn overgebleven producten van de Edukans actie mocht ik verkopen, maar wegens te weinig plaats worden deze nu ook in zijn webshop verkocht. Ik zelf vond dat we de kraam erg leuk in hadden gericht en er waren dan ook veel bezoekers. Uiteindelijk hebben we veel verkocht en best goed verdiend. Ook leuke reacties gekregen. 

Onze kraam!


Natuurlijk heb ik zelf ook rondgelopen en de vele leuke kraampjes bekeken. Er waren zoveel leuke dingen, maar helaas kon ik niet alles kopen wat ik zag haha. Ik heb even wat foto’s voor jullie gemaakt zodat jullie een beeld krijgen van de markt. 

Zo leuk, een broodkraam! Zien jullie de echte ovens in de kraam, het rook er dan ook erg lekker. Ik heb een soort focaccia brood meegenomen voor thuis.
Leuk detail de lampenkappen op palen! Na de swanmarket vond er een pleinbioscoop plaats op het terrein, hiervoor waren deze lampen denk ik neergezet. Volgens mij deden ze het ook echt.
Een schattige pipowagen, ingericht als winkeltje.
Leuke verkoopstyling! Een houtenrek waar de schoenen, kleding en tassen aan hingen.
De koffiekever!! Hoe leuk is dit nou. Hier heb ik zelf nog nieuwe theezakjes gescoord 🙂
Mijn aankopen:
Natuurlijk kon ik niet met lege handen naar huis gaan. Ik had een tussenstop gemaakt in Leiden, omdat ik graag het winkeltje Pluum (KLIK) eens wilde bezoeken. Ik ken iemand die daar werkt via blog en IG, en het leek me superleuk. Hier heb ik een vaasje en de woordbanner gekocht. 
Op de Swanmarket zag ik leuke dingen, maar ik heb gekozen voor een echte leren tas bij de winkel Be So Different (KLIK). De eigenaresse heeft een winkel in Rotterdam.
Ben erg blij met mijn aankopen! 
 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Willy
  4 september 2014 at 08:45

  Dat klinkt al een erg geslaagd weekend! Wat een leuke markt lijkt me dat, jammer dat het zo ver weg is :)) en wat een leuke aankopen heb je gedaan. Bedankt dat we op deze manier even mee mochten genieten!

 • Reply
  Isabel Cristina
  4 september 2014 at 19:09

  Leuk om te lezen. Leuke aankoopjes, die koffiekever is echt megaleuk bedacht!

 • Reply
  Mark en Magriet
  8 september 2014 at 20:16

  Leuk stukje, thanks!

 • Reply
  theezakje41
  14 september 2014 at 16:14

  Wat voor theezakjes heb je daar gevonden? Ben natuurlijk erg nieuwsgierig.

 • Reply
  curlycreative
  15 september 2014 at 15:32

  Hey wat grappig ik was daar ook en herken het kraampje!
  Heb niets gekocht maar vooral heerlijk gekeken en inspiratie opgedaan.
  Bij le perron haalde ik een heerlijke muffin en kersenplaattaart die ik voor mijn lief mee naar huis nam 😉

  x

 • Laat een reactie achter