Food Geen categorie

Sweet Table Birthday – Pastel

Eindelijk is dan zover, ik kan jullie mijn gemaakte verjaardags sweet table showen.
Het heeft even geduurd want ik had steeds geen tijd of zin om met een blogje bezig te gaan.
Trouwens heb een heel Pinterest bord gemaakt met ideeën voor deze sweet table, dus wil je zelf ook eens aan de slag? Neem dan gauw een kijkje op mijn bord.

Ik vind de table echt heel mooi geworden, de baksels zijn goed gelukt en iedereen vond het heerlijk.
Kijk gauw mee naar de mooie foto’s die ik heb genomen:
* Helaas zijn de eerste foto’s niet goed gelukt omdat het vrij donker was… Gelukkig had ik de volgende dag, toen er familie kwam, nog meer foto’s gemaakt. Hier zijn de baksels wel al aangesneden etc…

Birthday Sweet Table!

De gehele tafel gevuld, wilde eigenlijk nog etiketjes maken, maar had hier helaas geen tijd meer voor.
Mooie waaiers + Vlaggetjes opgehangen, wilde meer versiering bij de tafel maar dit kon niet worden opgehangen. Vond deze twee zo ook wel erg leuk.
Vanille cupcakes met lichtgroene botercreme. Had er wel 32 doordat ik teveel beslag had, daardoor kon ik later op school ook nog ‘trakteren’. Ze bleven erg lang goed dus dit was fijn.
Citroen tulbandcake, Recept uit het boekje van Laura’s Bakery. Ze heeft ook een prachtig blog, dat zeker de moeite waard is om eens op rond te neuzen (KLIK)
Hier is de overheerlijke Aardbeien Charlotte taart, Recept gevonden op de site van Koken met Karin. Ze kookt alles zonder pakjes en zakjes. Via via kwam ik op haar site en zag dat ze ook gebak recepten had. Deze moest ik natuurlijk even uitproberen, het was echt een heerlijke taart. Recept vind je hier
En dan de tweede overheerlijke taart, gemaakt uit mijn nieuwste bakboek van Rudolphs Bakery. De Yoghurt Mango taart. Deze is zo superlekker, die ga ik zeker vaker maken. Zouden jullie het recept willen hebben? Laat het me weten, wie weet kan ik er dan een blogje aan wijden.
En last but not least de snoeppot en de lekkere schuimlolly’s van Marieke van het blog Bekentenissen van een Zoetekauw. De lolly’s waren makkelijk om te maken en ook nog eens erg lekker. Had ze in mijn DIY geverfde mintgroene pot gezet, dit stond erg leuk. Klik hier om naar het recept te gaan.
Het was een hoop werk om de tafel te maken, maar wilde dit altijd al eens uitproberen. Gelukkig had ik de cupcakes en tulbandcake al eerder gemaakt en ingevroren, zodat ik op de dag zelf alleen nog maar de twee taarten hoefde te maken. Ik denk dat dit niet helemaal een sweet table is, omdat het te weinig mixed & matcht. Maar voor een eerste keer vond ik het toch goed geslaagd.
Wat vinden jullie ervan? Gaan jullie ook eens een sweet/dessert/tiny table maken? Of heb je dit al eens gedaan? Laat het me weten, ik ben erg benieuwd!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Een dotje wat
  16 maart 2014 at 00:37

  Wat een gezelligheid en het ziet er inderdaad heerlijk uit!
  Fijne zondag, liefs Marieke

 • Reply
  Indruk
  16 maart 2014 at 09:10

  Wat heb je een lekkere taarten gemaakt Rensina! Die zullen wel heerlijk hebben gesmaakt. Wat leuk dat je zelf die taarten maakt, echt knap van je. Je hebt het ook gezellig versierd en mooi aangekleed. Fijne zondag, Pascale X

 • Reply
  Daphne Coers
  16 maart 2014 at 12:05

  Wauwwwwww, dat ziet er idd erg PRACHTIG en heeeeeeerlijk uit.
  Wat zullen jullie genoten hebben zeg!
  Mooie foto's ook.
  Nu lekker nagenieten, je bent er vast en zeker erg druk mee geweest?!!!!

 • Reply
  Lisanne Myblog
  16 maart 2014 at 12:41

  Hmm ziet er heerlijk uit allemaal, fijn dat het een geslaagde dag was! Binnenkort voor m'n eigen verjaardag ook maar eens een heerlijke taart maken, vooral die aardbeien charlotte taart ziet er geweldig uit. Ik ga het recept opslaan 🙂 Fijne zondag.. liefs Lisanne

 • Reply
  cindy landuyt
  16 maart 2014 at 21:32

  ziet er heerlijk uit! je zal dan wel genoten hebben van je dagje hé. Zelf ben ik verzot op mango, dus als je eens zin hebt om een apart blogje te maken over de yoghurt-mango taart 🙂 dan zou dat zeer fijn zijn! fijne zondag.

  Cindy x

 • Reply
  watdoetvanessanu
  20 maart 2014 at 23:19

  Het ziet er heeeeeerlijk uit! Leuk gedaan!

 • Reply
  theezakje41
  21 maart 2014 at 16:04

  Hoe is het mogelijk dat je zo slank blijft, alleen al van het kijken heb ik het gevoel dat er een kilo blijft hangen. Maar zie er heerlijk uit. Concurrentie voor Vegter?

 • Reply
  Olga Garces
  25 maart 2014 at 12:38

  Hi! I would like to invite you to check out our site http://www.volrecepten.be . Adding your blog to
  our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to
  your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any time.

  If you like the idea of being found on our page, please, add your blog here http://www.volrecepten.be/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten.

  I hope to see you there soon!

 • Reply
  ann van dijk
  26 maart 2014 at 10:47

  Ziet er heerlijk uit Allemaal! Je zal dan wel genoten hebben.
  Liefs Anneke

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  26 maart 2014 at 17:33

  Ha Rensina,
  Je sweet table ziet er prachtig en smakelijk uit. Ik heb het recept van de aardbeientaart en van de schuimlolly's uitgeprint. Alvast voor mijn verjaardag om te trakteren. Erg leuk, dank je wel.
  groeten,
  Gonda

 • Reply
  Instagram momentjes: Maart | mydailyteacup
  1 juli 2015 at 20:21

  […]   1. Op 1 maart was het bakdag voor mijn sweet table: de schuimlollies zitten in de oven. 2. En de #sweettable staat voor de 2e keer klaar, nu voor […]

 • Laat een reactie achter