Food Review Theezakjes

Tea with Edgar

Aangezien ik een theeleut, fan en verzamelaar ben volg ik vele theemerken en theewinkels op Facebook en Instagram. Leuk om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken en merken te leren kennen. Zo ontdekte ik een tijdje geleden Tea with Edgar. Een enorm creatief bedrijf dat erg sterk is qua fotografie en website en hele leuke producten verkoopt. En het mooie is, ik won een aantal weken geleden zijn winactie op Facebook. Ik testte een aantal theetjes voor jullie uit en vandaag mijn mening en meer over dit leuke merk. 

Over Edgar

Als je houdt van style, humor, respect en eerlijkheid, dan ben je bij Edgar op het juiste adres. Hij heeft namelijk allemaal producten met een knipoog naar humor, Edgar wordt dan ook niet voor niets afgebeeld als een schattige schildpad.
Naast de bijzondere losse theesmaken waar ik zo meer over zal vertellen, verkoopt hij sokken en kleding. Sokken met een knoopje om precies te zijn, zo blijven ze bij elkaar in de was. En daarnaast zijn ze in happy kleuren om je dagelijks met een glimlach op je gezicht rond te laten lopen. 
Al deze producten ontwerpt en maakt Edgar niet alleen (hij is niet voor niks een schildpad 😉 ). Hij maakt ze samen met vrienden die allemaal een bijzondere eigenschap hebben; crowdfrunding, tea tasting of goede mening. 

Zoals gezegd won ik de give-away van Tea with Edgar; ik won de tea taster box. Hierin zitten alle negen smaken die TeawithEdgar te koop heeft. Elk zakje is voor 1,5 tot 2,5 liter thee, maar aangezien ik het alleen dronk heb ik een aantal theelepels in een theezeefje geschept en zo mijn thee gemaakt. Kan ik lekker lang met de thee doen 🙂 

''Edgar does not take small things for granted. Het gets pleasure from the smallest things in life. That's why Edgar doesn't serve you an ordinary cup of tea because..... well..... that's not his cup of tea. Life is what you make it so make the best of it and drink the best tea too!''
Aldus het kaartje dat ik in mijn box vond. Een mooie quote met een goede boodschap. 

Nuts 4 Nuts: Deze thee is best lekker, heeft een vrij neutrale smaak en drinkt gemakkelijk weg. Het heeft een beetje een kruidachtige- licht zoetig en nootachtige smaak. Gek eigenlijk dat het een roze kleur krijgt. Hoe kan dit ? Ik heb het even opgezocht en deze gezonde thee bevat noten, rode biet, wortel en appel. Nu snap ik het, vandaar die roze kleur haha 😉 

Detox (niet op de foto): Een kruidige thee, die ik wel lekker vind maar niet mijn favoriet is. Het heeft een pittige nasmaak waar ik niet zo van houd. Nee, niet mijn favoriet maar drinkt toch goed weg...

Assam: Van deze thee heb icetea gemaakt met citroen erin (Icetea Recept) erg lekker! Het frisse van de citroen maakt de thee lekker fris... Ik heb hem ook geproeft als thee in de ochtend zoals het zakje als tip aangeeft; ook heel lekker en echt een zwarte thee! Inderdaad erg fijn in de ochtend.

 


Green Tea & Fruits:
 Deze groene thee met vruchten bevat een mix van groene thee en abrikoos, appel, gesuikerde papaya, wortel, citroengras, rozijn en goudsbloem bloesem. 
De thee ruikt heerlijk als ik het zakje openmaak! Ik krijg meteen zin om eraan te beginnen. Het is erg lekker, fruitig en heeft een soort van zachte mintachtige nasmaak. Een beetje verfrissend eigenlijk. Favorietje!

Mocht je nou benieuwd zijn naar alle smaken en het gehele review? Neem dan zeker een kijkje op het blog van mijn collega blogger en theevriendin Tea-a-Maria. Zij heeft alle theetjes getest.  
En verder kun je zeker een kijkje nemen op de mooie website van With Edgar

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Verie
  8 augustus 2017 at 18:19

  Heel leuk, alleen de vormgeving ziet er al top uit!

  Lieve-groetjes,
  Verie

 • Reply
  Mirjam
  11 augustus 2017 at 13:18

  Leuk zeg. Altijd als ik jouw theeblogs lees krijg ik zin in thee 😉 En zeker die laatste smaak Green Tea & Fruits lijkt me heel erg lekker!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Willy Duit
  11 augustus 2017 at 21:45

  Wat gaaf dat je gewonnen hebt, helemaal aan jou besteed deze win actie, mooie review Rensina!

 • Laat een reactie achter