Geen categorie Instagram maandmomentjes

The 100 days of the #100daysof_fromwhereistand

Vanaf de maandmomentjes van januari konden jullie al lezen dat ik weer meedeed aan een challenge op Instagram, de #100daysof_fromwhereistand. Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover en plaatste ik mijn 100ste foto! Vandaag deel ik met jullie een aantal hoogtepuntjes. 

Mijn 100e foto! 


De #100daysof_fromwhereistand wil zeggen dat je 100 dagen lang een foto plaatst waarbij je laat zien waar je staat, en daarbij zoveel mogelijk je voeten laat zien. Het leek me leuk om mee te doen en zo creatief mogelijk de foto’s te plaatsen. Nou dit is best lastig hoor, af en toe wist ik gewoon niet meer wat ik moest plaatsen dus plaatste ik stiekem een fotootje zonder voeten… Maar ja ik stond wel haha. Al met al was het wel heel leuk om steeds iets te verzinnen, andere mensen te leren kennen en veel inspiratie op te doen bij anderen die meededen aan de challenge. Trouwens het was de afgelopen nog best lastig om zonder mijn voeten op de foto te gaan hoor, ik was het inmiddels zo gewend. 

Hier zijn ze dan, alle 100 foto’s die ik plaatste voor de challenge! 


Wat ik de mooiste foto vindt…
Eigenlijk vind ik meerdere foto’s wel mooi, maar als ik moet kiezen ga ik dan toch voor deze twee. De eerste omdat ik mijn nieuwste set kleren aan heb + het leuke armbandje van de instaswap en ook omdat hij qua helderheid/wazigheid heel goed gelukt is. De tweede foto maakte ik in de nieuwe Costes winkel in Groningen. Het is zo mooi ingericht en ik vindt vooral de trap met lampen en tekst op de koperen muur erg tof! 


De meest gelikede foto… 
Dan heb ik nog even gekeken welke foto’s het meest geliked zijn. Ik heb er 4 gekozen die er toch ver bovenuit schieten. Bijzonder om te zien dat sommigen zo vaak zijn geliked, want meestal worden mijn foto’s maar 20-40 keer geliked. Deze foto’s zijn dan ook heel leuk of hebben een bepaalde # die vaak wordt bekeken. Neem bijvoorbeeld de IG Tour die erg populair was waaraan ik had deelgenomen. 

De foto’s van links naar rechts: 
31 januari 2015 – 68 likes, een foto die ik maakte tijdens de IG Tour in Zwolle
01 februari 2015 – 72 likes, een foto van de goodiebag die ik kreeg bij de IG Tour Zwolle. 
03 februari 2015 – 68 likes, een foto van mijn nieuw gekochte thee Clipper. 
20 februari 2015 – 74 likes, een foto van alle cadeautjes die ik kocht voor een klasgenootje. 

Ik vond het leuk om alles weer even terug te zien, te lezen en te weten wat mijn meest gelikede foto’s zijn. Ben benieuwd wat jullie er van vinden! 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy
  21 april 2015 at 19:36

  Leuke uitdaging die jij tot het eind toe creatief hebt volbracht Rensina, knap!

 • Reply
  lien
  22 april 2015 at 09:57

  Leuk project!!

 • Reply
  Daphne Coers
  22 april 2015 at 19:19

  Wat leuk om hieraan mee te doen,
  Ook wel moeilijk, op een gegeven moment heb je gewoon geen ideeën meer.
  Maar je hebt je er goed “doorheen geslagen”, hi hi.
  Je laatste foto is echt SUPER LEUK!!
  Groetjes, Daphne

 • Laat een reactie achter