Geen categorie Theezakjes

Theezakjes en een vraagje

Druk, druk, druk heb ik het, met de theezakjes. Lekker veel ruilen met een aantal mensen en volgende week zaterdag (de 28e) een thuisruil bij iemand thuis. Heel gezellig is dat altijd, lekker bijpraten over de nieuwste thee, ondertussen gezellig ruilen en kletsen met iedereen. Helaas bezit ik nog niet over veel ‘bijzonder’ ruilmateriaal, maar meestal kunnen de mensen wel een aantal bij mij vinden. En soms is er ook iemand die nog niet veel theezakjes heeft en daar kan ik dan goed mee ruilen. Ik vind het altijd heel leuk als iemand die al 50.000 zakjes heeft, toch weer een aantal nieuwe bij mij kan vinden. Ben benieuwd hoe dat volgende week zaterdag gaat. 

Zoals ik al zei had ik ook lekker veel geruild de afgelopen weken. Een hele grote ruil met iemand uit Tsjechie, meer dan 100!! Met mensen uit Nederland, België en zelfs helemaal naar Rusland. 
En hierdoor heb ik mijn verzameling weer goed uitgebreid, ik heb op dit moment 7783 verschillende theezakjes in mijn verzameling! Superveel en het blijft maar groeien. 
Want er komen ook veel theezakjes bij, de Jumbo heeft namelijk weer hele mooie nieuwe zakjes ontwikkeld. Ik heb er al een aantal van in mijn verzameling: 

Nog niet alle smaken hebben de nieuwe verpakkingen, maar dit zal binnenkort wel komen.

Dan heb ik ook nog hele lieve mensen, zoals Mirjam van het blog Jewel-Nails. Ik las namelijk dat ze op vakantie zou gaan naar Jordanie, een land waar ze vast thee zullen hebben. Dus ik heb Mirjam een mailtje gestuurd met de vraag of ze wilde uitkijken naar thee en eventueel wat voor mij mee wilde nemen. Dit heeft ze gedaan en gisteren kreeg ik een hele leuke envelop! 

3 verschillende theezakjes en ze heeft er zelf nog leuke cadeautjes ingedaan, LIEF!! Ze mailde mij dat ze de lege theezakjes ook nog gaat opsturen, dus heb ik mooi ruilmateriaal. 
Nu heb ik dus ook de vraag aan jullie. Ga je op vakantie, naar wat voor land dan ook? Wil je dan even aan mij denken en uitkijken naar wat thee? Sommige van jullie kopen misschien wel bijzondere, aparte, leuke theezakjes om de thee te drinken. Of je neemt thee in een restaurant. Wil je dan de theezakjes voor me bewaren en me deze later opsturen? Ik wil eventueel de verzendkosten wel vergoeden. 
Ik ben heel benieuwd of ik van iemand iets hoor 🙂
 
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend! Ik heb een leuk weekend, ik heb namelijk het eerste voorbereidingsweekend voor mijn Edukans actie. Ben benieuwd wat voor mensen allemaal mee gaan en hoe alles gaat verlopen. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte! 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  jewelyz
  19 juni 2014 at 20:56

  Ah wat lief, thank! Leuk artikel zo met foto's van je nieuwe theezakjes, moet je vaker doen! 🙂

 • Reply
  Bernardine
  20 juni 2014 at 00:21

  Ik denk dat ik er wel weer een paar voor je heb.
  Ik zal ze verzamelen!

 • Reply
  lien
  20 juni 2014 at 12:54

  Oh wij blijven dit jaar thuis, maar mocht ik een speciaal zakje tegenkomen, dan neem ik het mee!

 • Reply
  Daphne Coers
  20 juni 2014 at 21:00

  Wij gaan nooit naar het buitenland, dus helaas……
  Maar ik ga het wel in mijn achterhoofd houden, wie weet heb ik ooit eens wat voor je.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  cindy landuyt
  23 juni 2014 at 11:58

  Wij gaan over een paar maandjes op vakantie. Zal theezakjes verzamelen! Dat mogen dus ook lege theezakjes zijn?

  Cindy x

 • Laat een reactie achter