Geen categorie Theezakjes

Theezakjes ruilbeurs Assen

Op zaterdag 8 september was het dan zover, de theezakjes ruilbeurs in Assen. Dit is de 2e keer dat ik naar de ruilbeurs in Assen ben geweest. Van tevoren met Maria en José overlegd of ik met hun mee mocht rijden, gelukkig kon dit dus stonden ze de zaterdag om half 9 voor mijn deur.
Gelukkig  pasten alle theezakjes en ikzelf er nog bij in de auto en zo vertrokken we naar Assen.
We waren dan ook al vroeg in Assen, zelfs Hillie was er nog niet. Wel stonden Joke L. en Ciny ons al op te wachten. Hier heb ik even kennis meegemaakt en we hebben even gepraat. Als snel kwam Hillie op de postbode fiets, met volle fietstassen met theezakjes, aan en konden we naar binnen. Snel een plekje gezocht en kon het ruilen beginnen. Helaas waren er dit keer niet zoveel mensen doordat er nog meer beurzen zijn rond deze tijd. Wel veel bekenden van de vorige keer en nog een aantal voor mij onbekende verzamelaars ontmoet.
Leuke nieuwtjes over de theezakjes, Tea Masters of London heeft een extra tekstregel op de achterkant en Pukka heeft nieuwe zakjes. Ook was de nieuwste Adventserie aanwezig.

Na een aantal ruilen, even pauze voor wat drinken en een broodje. Even rondlopen en kijken hoe het met de andere verzamelaars gaat.

Daarna weer verder met ruilen want we hebben nog niet iedereen gehad. Jan Schipper heeft weer een leuk zakje ontworpen die iedereen mag hebben, hij is 75 jaar geworden!

Een beurs is natuurlijk erg leuk als je nog niet zoveel zakjes bezit (vind ik zelf hoor, maar vergeleken met anderen heb ik inderdaad weinig). Soms mag je zomaar bij iemand uit de bakken zoeken, zonder dat je hoeft te ruilen. Jan en Bep Schipper brachten mij zomaar een bak waar ik alles wat ik nog niet had uit mocht zoeken, later mocht ik nog in de Pickwick bak zoeken. Erg bedankt!

Snel verder want ik wil graag met iedereen ruilen. Dit is mij uiteindelijk ook gelukt, ik heb mijn zakjes even snel geteld en heb 350 zakjes kunnen ruilen/uitzoeken. Uiteindelijk heb ik 277 nieuwe zakjes geruild en gekregen. De dubbelen kan ik weer ruilen. Het is bijna 16.00 uur, tijd om naar huis te gaan.
Nadat we alle spullen weer hadden ingepakt en hadden ingeladen gingen we weer naar huis, na een tussenstop bij de MC Donalds voor een ijsje kwam ik rond 5 uur weer thuis. Ik vond het een erg gezellige dag en zeker voor herhaling vatbaar! Ook mocht ik van Joke Logemann haar Pickwick bak mee naar huis om rustig te bekijken welke ik nog niet heb. Ik heb er tot nu toe alweer 2 oude zakjes uit kunnen halen.

José, Maria, Joke L, Marcel en alle andere verzamelaars erg bedankt voor het ruilen en hopelijk tot een volgende keer!

Kijk eens wat een leuk zakje ik heb weten te ruilen! Het zakje komt van terschelling.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Maureen
  16 september 2012 at 17:45

  KLinkt als een hele leuke geslaagde dag! 🙂
  en veel kunnen ruilen en kunnen uitzoeken
  succes nog even met het sorteren van alle theezakjes weer haha
  zal gauw even naar je andere blogberichtje kijken! 😉

 • Reply
  theezakje41
  23 september 2012 at 18:16

  Wat heerlijk dat je weer zoveel nieuwe zakjes hebt kunnen toevoegen aan je verzameling. Volgend jaar moet je proberen om richting de Bilt te gaan, misschien kun je pa en ma zover krijgen dat ze een dagje willen winkelen in Utrecht. Gisteren waren er 73 verzamelaars, dus je kunt je lol op. Heb al voorgesteld om dan maar om 6 uur te beginnen en overnachten op de parkeerplaats.

 • Laat een reactie achter