Creatief Geen categorie

Top 2000 Blogparty: Anouk – Birds

Gisteren weer gezellig geknutseld met Maureen.
Dit keer besloten we om mee te doen aan de top 2000 blogparty van Marit (KLIK). Of klik op de Blinkie hier rechts om meteen een kijkje te nemen bij alle geweldige pagina’s en hier staat ook alle info.

Nadat we de lijst hadden bekeken had ik besloten Birds van Anouk te maken.
Deze staat op nummer 398 op de lijst.

Eerst de achtergrond blauw geverfd met een roller en hierdoor witte verf gesmeerd. Hierna heb ik in tijdschriften naar goede boomstammen gezocht. Ik zag een aantal palen en verder houtachtige structuren. Deze uitgeknipt. Met stift blaadjes en takken getekend. De vogels gestempeld en zwarter gemaakt met stift. Vervolgens een plaatje uit een kinderboek geknipt en opgeplakt. Als laatst de titel + zangeres gestempeld. Ik ben geïnspireerd door de film Home Alone 2 waarin de ‘duivenvrouw’ te zien is.
Maureen had besloten Child in Time van Deep Purple te maken. Deze staat op nummer 4 in de lijst.
Ze heeft de achtergrond met een roller gemaakt. Hierna heeft zij het ribbelpapier bruin geverfd en een klok opgezocht. De zwart/bruine klokkenhouder is gemaakt met opgedroogde verf uit de bovenkant van de tube. Ze heeft klokken gestempeld en als laatst een kindje gestempeld en deze met embossingpoeder bewerkt
Ik vind beide pagina’s erg leuk geworden en ik ga één dezer dagen zeker nog een pagina uit de top 2000 maken, zag zoveel leuke titels voorbij komen dat ik niet meer kon kiezen…

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Marja Kenter
  28 december 2013 at 12:54

  Heel knap gedaan, ik vind het altijd geweldig als mensen iets kunnen maken n.a.v. een muziekstuk of een gedicht of zo iets. Zelf heb ik daar absuluut geen talent voor, dus….nogmaals, knap gedaan.
  groetjes Marja

 • Reply
  Rensina Steursma
  28 december 2013 at 13:06

  Ah joh tuurlijk kun je dit wel!
  Gewoon proberen, heb ik ook gedaan.
  Dan bedenk je vanzelf iets. Ik wist eerst ook niet wat ik moest doen, maar na even bladeren en kliederen kwam het idee vanzelf.

 • Reply
  Monique....
  28 december 2013 at 15:48

  Wat leuk!
  Ben zelf niet zo'n tekenaar….
  Daarom vind ik van ander des te leuker!

  Groetjes Monique

 • Reply
  lien
  28 december 2013 at 18:33

  Wat een mooie collages heb je gemaakt!! Knap!

 • Reply
  Annemiek
  28 december 2013 at 19:22

  Wat hebben jullie dat allebei weer prachtig uitgebeeld. Vind het ook ontzettend leuk dat jullie nog altijd met z'n tweetjes zo heerlijk kunnen knutselen.

 • Reply
  Willy
  28 december 2013 at 21:57

  Ja, en in het echt zijn ze nog mooier. Leuk dat ik je aangestoken heb om nog meer pagina's voor het blogfeestje te maken!

 • Reply
  Carla
  29 december 2013 at 11:24

  Leuk die pagina voor het blogfeestje. Gezellig dat je ook meedoet

 • Laat een reactie achter