Home Shoplog

Tuinstyling

Mijn moeder was twee weken geleden jarig en had voor haar verjaardag een tuinset gevraagd en gekregen van mijn vader (zelf uitgezocht met mij 😉 ). En daarom leek het mij leuk om haar als cadeau mooie accessoires te geven. Ik heb mijn broertje + nog twee andere dames gevraagd om mee te doen zodat ik een mooi bedragje had. Want de spullen zijn toch best prijzig. Maar het is erg mooi geworden en vandaag voor jullie het resultaat! 
TuinstylingOmdat ik weet dat mijn moeder niet houd van veel gesleep met spullen (steeds alle extra kussens en spullen naar binnen brengen als het regent) heb ik niet teveel kussens gekocht. Ik heb er twee mooi uitgekozen die toch net een leuke eyecatcher zijn en wat kleur toevoegen. Daarnaast heb ik gezocht naar lowbudget varianten, want ik wilde niet teveel geld uitgeven, maar toch met een aantal leuke spullen aankomen.
TuinstylingTuinstylingMijn moeder en ik zijn op tweede pinksterdag naar de Ikea en Leen Bakker geweest om te kijken naar een tuinset (niet aan te bevelen, zo druk). Bij de Leen Bakker konden we niet zo goed slagen, maar bij de Ikea gelukkig wel. We hebben gekozen voor de Falster tuinset, een tafel met twee stoelen zonder- en twee stoelen met leuningen. Eigenlijk wilden we nog een geschikt bankje maar die hebben we niet kunnen vinden helaas.
Ik heb als kleurenthema gekozen voor de kleuren geel, blauw en wit. En daarnaast heb ik nog een toefje oranje en uiteraard groen toegevoegd. Dit past mooi bij de grijskleurige tafel.
Voor de accessoires heb ik geshopt bij de Ikea, Hema en de H&M Home (en de schuurkast).
TuinstylingZoals ik al vertelde heb ik twee kussens gekozen, een gele en blauwe. Beide met een print. Daarnaast heb ik een tafelloper gekocht om de ‘lange’ tafel wat te breken. En het staat natuurlijk leuk op de tafel tijdens een etentje. Verder heb ik nog servetten, een lantaarn en een plantje met gele pot gekocht. De overige spullen heb ik geshopt in huis en in de schuurkast. Want je kunt uiteraard best nieuwe- en oude spullen combineren tot een nieuw geheel.
TuinstylingOmdat jullie misschien leuke dingen zien, hier een rijtje met alle spullen (met linkjes!).

Ikea: 
2x Binnenkussen, € 2,00 per stuk
Tafelloper Sommar, € 4,99
Sierpot Papaja, € 0,99
Plantje, € 1,79

H&M Home, online besteld:
* Kussenhoes geel, € 4,99
* Lantaarn beige, € 14,99

Hema: 
* Tuinfeest servetten, € 1,75
* Kussen Herringbone, € 7,00

Zo zie je maar, je kunt voor een kleine 40 euro een hele nieuwe tuin creëren. De nieuwe tuinset uiteraard niet meegerekend haha. Ik ben blij met het resultaat en mijn ouders vinden het ook erg mooi geworden. Nu nog hopen op mooi weer zodat we lekker kunnen gaan genieten.

Wat vinden jullie van de tuinstyling? En hoe is jullie tuin ingericht? Ben benieuwd naar jullie verhalen. 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  debora
  7 juni 2016 at 11:33

  mooi,hoor!kan zo in de boekjes!!chique!!!

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  7 juni 2016 at 18:55

  Ziet er erg gezellig uit! Ik heb een balkon met een wit bankje, donker grijze kussens (om op te zitten) en een grijs/wit gestreept buiten vloerkleed. En natuurlijk een aantal mooie planten!

 • Reply
  Verie
  7 juni 2016 at 19:08

  Wat leuk gedaan, Rensina! 🙂 Goed gelukt, echt leuk!
  In onze tuin vind je vooral wit en groen, we proberen het wat strak met een romantisch tintje te houden. `k Ben gek op bloemen, dit jaar heb ik toch wat roze bloemen gezaaid, kben benieuwd hoe ze worden en of het staat bij ons wit/groene tuin. Ennuh..ook trouwens nog zonnebloemen, lekkere knallers! 😉

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  bhduit
  7 juni 2016 at 22:12

  Super mooi gestyled Rensina wat een prachtig kado voor je moeder en wat zal dat genieten zijn zo met het mooie weer! Bally heeft net een mooie hoekbank voor ons gemaakt van steigerhout zodra hij geschuurd en gestyled is zal ik hem showen 🙂

 • Reply
  Romy
  8 juni 2016 at 20:16

  Aah dit is één van de dingen die mij zo leuk lijkt wanneer ik op mijzelf zou wonen: een tuin stylen! En 40 euro, echt heel weinig voor dit alles! :O

 • Reply
  Angelina
  10 juni 2016 at 12:21

  Wat een heerlijke kleuren, word er helemaal vrolijk van!

 • Laat een reactie achter