Geen categorie Reizen Shoplog Theezakjes

Vakantie Tsjechie 2012

Hallo, daar ben ik weer van weggeweest. Jullie hebben mij zo’n 2 weken moeten missen omdat ik op vakantie naar Tsjechie ben geweest met mijn ouders en broertje. We zaten in een ingerichte tent op een gezellige camping.
We hebben veel gezien en gedaan: Stadjes bezoeken, mountainbiken in de bergen, raften (6 pers. kano/boot) en lekker uit eten geweest.
Ik heb even een foto collage gemaakt.

Natuurlijk ook nieuwe theezakjes geschoord.
We zijn naar het plaatsje Telc geweest waar een leuk theewinkeltje was. Hier heb ik een aantal losse theezakjes gekocht, die ik bijna allemaal nog niet heb. Helaas heb ik ze niet allemaal gekocht, maar er moet ook wat te wensen over blijven he 😉 Ook zag ik hier 2 theeposters, ik wist niet dat die bestonden dus heb ik gauw even op de foto gezet.

Verder bij de LIDL mooie doosjes + zakjes gevonden. Deze theetjes, Relax, Energy, Shape zijn ook nog heel lekker,  de Detox vind ik zelf wat minder. Toen we een ander plaasje hebben bezocht zagen we de Schlecker, Hé die hebben wij in Nederland niet meer dus daar even naar binnen en 2 doosjes met thee gescoord. Ééntje had ik al en een nieuwe, de rest is mooi ruilmateriaal.
Verder nog wat losse zakjes gevonden bij restaurantjes waar we wat gingen drinken.

Losse doosjes thee die ik heb gekocht.
De losse zakjes die ik heb gevonden/gekocht

Verder weet ik dat er nog een aantal mooie zakjes voor mij zijn gevonden door familie en vrienden. Ik ben benieuwd welke zakjes dit zijn. Mocht je zelf geen theezakjes verzamelaar zijn en dit lezen, ga je nog op vakantie? Wil je dan aan mij denken en misschien wat leuke theezakjes voor me meenemen als je bijv ergens thee gaat drinken of thee koopt?

Je kunt me altijd mailen:
rensinasteursma@hotmail.com

Ik wil jullie nog even mijn mooie, nieuwe klok laten zien. Gekocht in een leuk brocante winkeltje in Tsjechie.
Ik loop al een aantal weken achter met de Quirky Dutch Summer, dus ik zal hier gauw is naar kijken en mee aan de slag gaan! TOT BLOGS

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter