Inspiratie Uitjes

VT Wonen & Design beurs 2016

Twee jaar geleden, in 2014, ben ik voor het eerst naar de woonbeurs geweest! Wat vond ik het toen geweldig en na een jaar niet te zijn geweest besloot ik dat het dit jaar weer tijd was om te gaan. Samen met mijn oom en tante (ik gaaf mijn tante een kaartje cadeau voor haar verjaardag) ging ik gister op pad naar de Amsterdam Rai. En wat was het mooi, inspirerend, leuk en gezellig! Uiteraard maakte ik veel foto’s, want ik kocht eindelijk een echte spiegelreflex camera van Canon. Kijk je mee? Opgepast het zijn wel veel foto’s, ik kon weer eens niet kiezen 😉
vtbeurs
vtbeursWe beginnen meteen maar met één van mijn favorieten van de woonbeurs, het VTwonen huis! Wat was het dit jaar groot en er zijn zoveel verschillende, mooie hoekjes gecreëerd.  Ik ben verliefd op deze keuken, zo leuk al die plankjes, mooie tegels en het gebruik van beton, hout en het groen.
vtbeursvtbeursNaast dat ik alles geweldig vind, doe ik uiteraard veel inspiratie op. Zie nou die (zelfgemaakte?) bordjes hierboven en de toffe kussens. Allemaal heel erg leuk. Ik heb weer een aanbod gekregen om een woonadvies te geven, zo spannend, de eerste keer voor mensen die geen familie zijn… Maar ik heb al een aantal plannetjes opgedaan op de beurs. Wordt vervolgd.
vtbeursOok kamer er toffe kinderkamers langs! Kijk nou hoe leuk en simpel met al die dieren posters. Ik denk dat vele kindjes zo’n slaapkamer zouden willen.
vtbeursvtbeursHearteyes voor deze mooie badkamer in het Ariadne huis! Ik vind het tegeltjes vlak bij de spiegel zo’n goed idee. En daarnaast mag het bad ook wel bij mij in huis komen staan haha.
vtbeursNaast de inspirerende huizen en vele verkooppraatjes zijn er ook een aantal stands die hun producten verkopen. Denk hierbij aan webshops met woonaccesoires maar ook grotere merken als Basiclabel en Eijerkamp zijn aanwezig. Mijn tante kreeg van mijn oom deze hippe oorbellen cadeau voor haar verjaardag. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers!
vtbeursvtbeursFlexa, het bekende en grote verfmerk, was al upcomming en komt steeds met nieuwe, hippe trendkleuren. Maar op de woonbeurs hebben ze echt uitgepakt. Ze hebben namelijk 3 bloggers gevraagd een stijlkamer in te richten met de nieuwe trendkleur Denim Drift. En wat zijn ze goed gelukt. De kamers van bloggers Enter My Attic, Wimke en Bintihome zijn stuk voor stuk erg mooi. Maar met een nipte voorsprong kies ik dan toch voor de stijlkamer van Bintihome als ‘mooiste’ kamer.
vtbeursWoonbeurs 2016 was weer heel inspirerend en leuk. Mocht je nog zin hebben om ook langs te gaan? Dat kan nog tot en met zondag.

Ben jij ook naar de woonbeurs geweest? En wat vond je ervan? 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  bhduit
  3 oktober 2016 at 22:40

  Wat een mooi verslag Rensina, prachtige foto’s gemaakt met je nieuwe camera zeg!! Wat zul je genoten hebben! Spannend zeg weer een nieuwe opdracht! Ik ga zelf niet naar de beurs maar geniet zo met jou lekker mee 🙂

 • Reply
  Maandmomentjes: September – mydailyteacup
  4 oktober 2016 at 12:12

  […] spammen op mijn instagram. Mocht je alvast meer willen zien en lezen, dan staat de blog over de woonbeurs al online. * Oh jongens mijn stage is zo leuk! Ik mag al zoveel toffe dingen doen. Deze best friend […]

 • Laat een reactie achter