Persoonlijk

Welkom!

Hallo Allemaal,

Welkom op mijn vernieuwde blog ‘MY DAILY TEA CUP’. Oftewel mijn dagelijkse kopje thee.
Schermafbeelding 2015-05-02 om 13.41.57
Voordat ik dit blog ben begonnen had ik jarenlang een blog op blogger (theezakjes-rensina.blogspot.nl) hiermee ben ik gestart in mei 2012. Gewoon omdat het me leuk leek om wat te delen op het gebied van de theezakjes en mijn creativiteit. Nu is mijn stijl wat veranderd, heb ik best een aantal volgers en daarom heb ik besloten over te stappen naar WordPress voor een professionelere look. Daarnaast zou ik het in de toekomst ook nog kunnen uitbreiden met een pagina over mijn schoolwerk (portfolio).

Op my daily tea cup blog ik over mijn belevenissen, mijn creativiteit en plaats af en toe DIY’s, lekker eten, theezakjes en theenieuwtjes (want ik heb een theezakjesverzameling) en ga zo maar door. Eigenlijk alles wat ik leuk vind kan voorbij komen, net als op mijn vorige blog. Helaas ben ik nog niet in de gelegenheid om dagelijks een bericht te plaatsen, maar zal ik zo’n twee keer per week iets online zetten. Dit doe ik meestal op de dinsdag en donderdag.

Ik heb de categorieën die ik meestal gebruik bovenin geplaatst, zoek je bijvoorbeeld iets op het gebied van eten klik dan op food. Hier staan alle foodgerelateerde recepten. Zoek je een recept dan klik je op de categorie recepten die onder de categorie food vandaan komt (snappen jullie het nog haha?). In ieder geval kijk lekker rond, al mijn oude blogjes staan er op en deze week zal ik zorgen dat jullie mij weer in de bloglovin leeslijst krijgen. Helaas lukt het niet om mijn google volgers mee te krijgen, dus zouden jullie mij opnieuw kunnen volgen via bloglovin?

Groetjes, Rensina

* Mocht je nu nog een vraag hebben of wil je iets met mij delen dan kun je mij ook mailen op rensinasteursma@hotmail.com.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Verie
  4 mei 2015 at 08:47

  Wow, wat een mooie weblog, Rensina!! Ik ga je weer volgen (de andere verwijder ik gelijk, anders krijg ik zo`n lange lijst met blogs ;))! Heel overzichtelijk zo!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  Joke Kieft-Reijken
  5 mei 2015 at 22:34

  Ziet er goed uit Rensina deze nieuwe blog!
  Heel veel succes ermee.

  Groetjes, Joke

 • Laat een reactie achter