Blog Persoonlijk

Wist je dat…

Vandaag een heel ander blogje dan jullie van mij gewend zijn. Ik heb namelijk een aantal wist je datjes verzameld over mijn blog. Want hoe gaat het eigenlijk met mijn (vernieuwde) blog? Heb ik wat nieuwtjes. En heb ik iets leuks om jullie te laten zien, dus lees snel verder πŸ˜‰Β 
bloglogo2Hierboven zien jullie mijn nieuwe bloglogo. Mooi he?! Ben er heel trots op. Dit logo heb ik helemaal zelf gemaakt in het programma Illustrator (van Adobe), wat ik ken van mijn opleiding. We krijgen namelijk ook het vak Grafisch waarbij je dus logo’s, affiches en posters etc. moet ontwerpen passend bij jou thema/concept. Maar om nu iets voor jezelf te maken is toch wel anders. Maar ik ben blij dat het goed gelukt is en ik het nu aan jullie kan laten zien. Het logo is nu te zien naast mijn bloglink bovenaan in het internetadres en zal verschijnen bij mijn foto’s zodat mijn blog herkenbaar wordt op Pinterest. (Dus mijn blogfoto’s pinnen mag haha)
fbNog een nieuwtje… Ik heb namelijk een Facebook pagina gemaakt voor mijn blog. Hier komt iedere keer mijn nieuwe blogpost op te staan en zal ik af en toe behind the scenes plaatsen. Of gewoon andere leuke weetjes/blogs/inspiratie die ik tegenkom. Dus mocht je ook Facebook hebben en vind je het leuk om mij te volgen, like mijn pagina dan even (zou ik heel leuk vinden hihi) www.facebook.com/mydailyteacup

Dan heb ik nog een aantal Wist je datjes voor jullie…
Wist je dat…
* Ik sinds kort op snapchat zit? Ik heb het gemaakt om al die leuke bloggers te volgen en zal zelf ook af en toe wat delen. Bijvoorbeeld over wat ik doe of iets op bloggebied -> @rensinas is mijn gebruikersnaam.
* Ik inmiddels al meer dan 400 volgers heb op Instagram? #TROTS πŸ™‚ Volg me op @rensinas.
* Ik ook al meer dan 40 followers heb op Bloglovin en al 6 volgers heb via Worpress? En het leuke is er komen af en toe wat mensen bij. Zo bijzonder dat ‘vreemde’ mensen mij willen gaan volgen.
* Er ook al een aantal personen zijn die mij volgen via hun emailadres? In de zijbalk staat 90, maar dit klopt niet, ik denk dat het er 9 zijn.
* Ik inmiddels al 230 volgers op Pinterest heb? Zo superleuk πŸ™‚ Volg je mij al? -> @rensinas/rensinasteursma. Trouwens vertel me even jullie pinterest in de comments, altijd leuk om nieuwe mensen te volgen en veel inspiratie op te doen.
* Ik sinds kort af en toe wordt benaderd (of zelf benader) door verschillende theemerken om hun thee te reviewen op mijn blog? Zo leuk dat ook steeds meer onbekende theemerken mij gaan volgen op Instagram. Ik kan jullie vertellen dat er inmiddels een pakketje uit Amerika naar mij onderweg is met thee.
* Ik mij heb aangemeld bij het Bol.com partnerprogramma? (Bloggers kennen jullie dit al?) Via dit programma kun je dus boekenlinks op je pagina zetten, als iemand dan via mijn bloglink het boek koopt krijg ik een bepaald percentage van de verkoop. Vandaar dat jullie vanaf nu (en ook al op mijn oudere boekenblogs) een link krijgen naar het product om het meteen in jullie winkelwagen te gooien. ErΒ is tot nu toe nog niets gebeurd, maar hopelijk in de toekomst.

Zo dit waren weer leuke weetjes vonden jullie niet?
Trouwens hebben jullie ook accounts waar jullie veel opzitten (snapchat/pinterest/instagram etc.) laat het me dan weten in de comments. Want ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen en hun foto’s te ontdekken. Oh en vergeet niet mijn nieuwe FB pagina te gaan volgen πŸ˜‰ Fijne dag vandaag allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Maria
  6 augustus 2015 at 09:57

  Als ik dit allemaal zo lees, dan vraag ik me wel af of jij nog tijd bezit om te slapen. Wat een activiteiten. Maar wel leuk om dit allemaal te lezen. I follow!

 • Reply
  debora
  6 augustus 2015 at 10:35

  j,e nieuwe bloglogo is mooi!!!mooi kleurtje ook!de rest is voor mij “chinees” want facebook en al die andere dingen daar kan ik niet mee om,alles is voor mij soms zo moeilijk,onlangs wilde ik me volger maken van 1van je vriendinnen waarvan we een kijkje konden nemen op je blog”gastblog”maar ook dat lukte me niet,sorry vriendin als je dit leest..dan stond daar opeens een bedrag dat ik moest betalen om lid te worden,dus ben ik maar niet verder gegaan…waarom maken ze dat allemaal zo ingewikkelt voor een onwetende als ik!!

  • Reply
   rensinasteursma
   6 augustus 2015 at 20:28

   Oh dat is vreemd! Ik kan altijd gewoon volger worden van een blog.
   Kan je bij haar niet aanmelden via de email? Net zoals je bij mij krijgt?
   Anders is het erg jammer inderdaad.

 • Reply
  Cosy by Cindy
  6 augustus 2015 at 17:46

  Mooi logo! Handig dat je dat zelf kan maken. Leuk om te lezen hoe je blog groeit! Ik volg je graag.

  • Reply
   rensinasteursma
   6 augustus 2015 at 20:29

   Bedankt voor je lieve reactie Cindy! Ik volg jou ook graag.

 • Reply
  bhduit
  6 augustus 2015 at 19:36

  Ik vind je bloglogo echt super mooi Rensina, ik wou dat ik dat kon (misschien kun je mij daar eens mee helpen :)) en volgens mij volg ik je op alle sociaal media site’s al?

  • Reply
   rensinasteursma
   6 augustus 2015 at 20:30

   Dankjewel Willy! En zeker wil ik jou een keer helpen met het maken van een eigen logo.
   Is net wat voor jou met je blog/workshops en shopje. Kan ik meteen je nieuwe tuinkamer zien haha. Klopt, ik jou ook!

 • Reply
  lien
  11 augustus 2015 at 19:30

  Ik vind je logo helemaal super! Oh wat zou ik graag met Illustrator kunnen werken! Wil ik echt nog eens de tijd voor nemen, maar de techniek schrikt me een beetje af! Je bent goed bezig!!

 • Laat een reactie achter