Uitjes

Wonen&Co 2017 + Winactie (gesloten)

Misschien weet je het nog, vorig jaar ging ik voor het eerst naar de Wonen & Co beurs in Martiniplaza in Groningen. Een beetje vergelijkbaar aan de VT wonen woonbeurs in Amsterdam, maar dan kleinschaliger en met minder ‘grote’ ketens. Dit jaar ben ik van plan om weer heen te gaan en ik mag twee kaartjes weggeven aan iemand van jullie! Kijk snel verder hoe je mee kunt doen. 
Wonen&Co 2017 vindt plaats op donderdag 16 tot en met zondag 19 maart in de Martiniplaza in Groningen. Dit jaar is het thema Lef. Het gaat hier om Lef in je huis, hoe pas je dit toe? En wat heb je hiervoor nodig?

Trends
Of je nu een trendvolger bent of niet, ongemerkt bepalen woontrends wat we wel en niet mooi vinden. Onder de noemer ‘Trend’ staan de twee grote woonexpo’s van Wonen&Co de beurs dit jaar in het teken van warme kleuren, een beetje urban gypsy en boho chic, natuurlijke materialen (als kurk) en groen.

Aardappelstad en Delftsblauwe huisjes
De beursvloer van MartiniPlaza staat voor puur woongeluk, waardoor de bezoeker uiteindelijk thuis eigenzinnig haar eigen pad durft te kiezen. Bezoek de tiny houses in Aardappelstad, laat je Oud Hollands inspireren in de Delftsblauwe huisjes van woonwinkel Vesta en ontvang gratis advies op het Adviesplein. Vergeet vooral niet Jam Jam te bezoeken, het proeflokaal van Wonen&Co waar de liefde van de bezoeker door de maag gaat.

Openingstijden Wonen&Co

Donderdag 16 & vrijdag 17 maart: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 18 & zondag 19 maart: 10.00 – 18.00 uur

Het vindt plaats in de Martiniplaza Groningen en is gemakkelijk te bereiken met het OV en de auto.

—————————————————————————————————————————
Winactie!  Gesloten, de winnaar heeft de kaartjes inmiddels in huis. 
Ik mag van het Dagblad van het Noorden twee entree kaartjes weggeven. Hoe maak je kans?
* Volg mijn blog, dit kan via mail/bloglovin/wordpress.
* Laat in een reactie dat je meedoet, op welke manieren en waarom je graag naar de beurs wilt.

Extra kansen (je lootje wordt meerdere keren in de pot gestopt 😉 )
* Volg me via instagram @rensinas en @yourdailyteacup
* Volg de FB pagina van Mydailyteacup.

Ik kies de winnaar op dinsdagmiddag om 12.00 uur! De kaartjes worden op woensdag naar je toegestuurd zodat je donderdag al naar de beurs kunt.
—————————————————————————————————————————

Jij doet toch ook mee? Wie weet kom ik je dan tegen komend weekend!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Maria Visser
  12 maart 2017 at 10:37

  Top!

 • Reply
  Hilgré
  12 maart 2017 at 10:43

  Whoehoe, leuk Rensina! Ik maak graag een kansje. Extra inspiratie op doen voor mn huisje & een gezellig uitje met een vriendin

 • Reply
  Mariska
  12 maart 2017 at 11:14

  Hee Rensina, wat leuk dat je kaartjes mag weggeven! Ik zou er graag naartoe willen gaan. Vond het vorig jaar ook heel gezellig en heb een hoop inspiratie opgedaan en leuke dingen gescoord ? Ik volg je nu op alle sociale media en Bloglovin ? Veel plezier volgende week op de beurs, benieuwd naar je foto’s (en eventuele blog) ? Liefs Mariska (@maris_home)

  • Reply
   mydailyt
   12 maart 2017 at 11:45

   Leuk dat je meedoet!! Ik heb het gezien 😉

 • Reply
  Willy Duit
  12 maart 2017 at 21:19

  Ohhh ik volg je overal 🙂 En ja je kent me, ben dol op wooninspiratie dus ik ding graag mee!

 • Reply
  Linda
  13 maart 2017 at 11:42

  Hai Rensina leuk wat super dat je twee kaartjes mag weg geven voor dit leuke event!! Zo benieuwd wat de nieuwe trends gaan worden. Doe graag mee met deze leuke actie

  Groetjes Linda
  IG lindra1980

 • Reply
  Mierandaa
  13 maart 2017 at 11:47

  Hoi Rensina,
  Graag doe ik mee met deze winactie!!! ?? Moest even uitvogelen hoe ik je blog nu kan volgen..volgens mij is het gelukt. Uiteraard volg ik je ook al op Instagram..leukleuk!!

 • Reply
  Inge @belovings
  13 maart 2017 at 18:52

  Wat een leuke actie Rensina! Superleuk om inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis! Ik zou dan gezellig mijn vriendinnetje Jet meenemen. Zij gaat deze zomer trouwen en hebben dan hun eerste eigen huisje. Ik volg je zowel op fb, ig als op je blog 🙂

 • Laat een reactie achter