Geen categorie Hotspots Inspiratie Uitjes

Woonbeurs 2014

Gisteren was het zover, ik ging voor het eerst naar de woonbeurs in de Amsterdam RAI. Van school mochten we ook op dinsdag naar de woonbeurs, maar ik kreeg toen mijn laatste inenting dus kon ik niet mee. Ik ben dus gewoon naar school gegaan (het was lekker rustig trouwens, zonder 10 meiden) en samen met een klasgenootje gisteren naar de woonbeurs geweest. Hierna gingen we nog even naar Amsterdam, we wilden namelijk graag de Flying Tiger bezoeken (echt zo’n leuke winkel) en hebben nog wat kledingwinkels bekeken. Het was een leuke dag en ‘s avonds om half 7 was ik weer thuis. Natuurlijk deel ik met jullie mijn gemaakte foto’s en inspiraties! 
*Pas op, veel foto’s haha! 

Op de woonbeurs staan vele verkopers, krijg je inspiratie voor in je nieuwe huis, staan enkele webshops maar ook zijn er ingerichte huizen van de bekende tijdschriften. VT wonen, Ariadne at Home, 101 woonideeën (zo jammer dat deze stopt) en de Karwei. De huizen vond ik naast de webshops het leukst om te bekijken. Want ja ik heb geen behoefte aan een nieuwe keuken, badkamer of nieuwe inrichting haha. Allereerst gingen we naar de VT wonen hal, waar dus ook het VT wonenhuis stond. 

Prachtige wandtekeningen op de muur! 
Zo leuk al die verschillende posters en kaartjes. Mooie combi ook: zwart, wit, grijs en één knalkleur. 
Deze winkel/webshop verkoopt prachtige dekbedden, kussens en plaids. En ook nog eens in een grappige stand. Ik ga de naam zeker onthouden voor als ik weer eens een cadeautje zoek of een nieuw dekbed wil. 
Een gaaf bureau in het 101 huis! Er waren trouwens veel zelfmakers uit het blad, in het huis te zien. Zo ook onderstand IKEA kastje, zo gaaf gedaan! Oh en kijk dat mooie behang met witte bakstenen. 
Een heel gaaf vloerkleed van de Karwei, deze staat op mijn verlanglijstje hoor hihi. 
Ik zag deze prachtige plaat staan en daar moest ik gewoon een foto van. Echt heel leuk zo’n mega groot doek met een zwart/wit foto erop. Dit zou ik zeker eens in m’n huis willen. 
Natuurlijk konden we niet om de houten planken heen! Onderstaand idee zag ik bij een restaurant, zo leuk. Op de planken stonden de menu’s maar ook leuke quotes.
 
Dit geweldige idee zag ik bij het Ariadne huis. Ik kende deze DIY al wel, maar met een witgeverfde tak vind ik hem nog leuker. 
Er was een heel huis ingericht waarin je de inrichting van Willem Alexander en Maxima kon zien. Ik geloof niet dat ze zo ‘clean’ en wit wonen, maar leuk was het wel. Dit is de slaapkamer van de 3 meisjes. 
VT wonen had een Photo Booth staan, natuurlijk moesten wij daar ook in en ik vind de foto’s echt heel leuk geworden! 
Ik hoop dat jullie deze blog leuk vinden en er wat inspiratie uit kunnen halen. Ik heb in ieder geval genoten van de leuke dag. Deze week zal ik proberen om een shoplog te plaatsen, want ik heb natuurlijk wel iets gekocht (Zeker bij de Flying Tiger, hier kocht ik het huisje wat nu helemaal in is op Instagram). Nog een fijne zondagavond. 
 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Willy
  5 oktober 2014 at 19:37

  Dat klinkt als een super gezellige en inspirerende dag , mooie foto's Rensina!!

 • Reply
  lien
  5 oktober 2014 at 21:56

  Leuk, ik ben er nog nooit geweest, maar is wel de moeite waard zo te zien!!

 • Reply
  Indruk
  5 oktober 2014 at 22:33

  Leuk, ik was er vrijdag. Bij de Koeka stand ook veel leuks gezien voor mijn dochter alleen sommige spullen zijn pas in januari te koop :-(. Het kleed van Karwei is zeker mooi! Grappige foto's die laatste! Pascale x

 • Reply
  Joke
  8 oktober 2014 at 17:01

  Leuk om je verslagje over de woonbeurs te lezen en vooral de foto's erbij.

  Bijna is het zover en ga je op reis!!!
  Een hele goede en fijne tijd daar gewenst 🙂
  Ben benieuwd naar de foto's.

  groetjes, Joke

 • Reply
  VT Wonen & Design beurs 2016 – mydailyteacup
  1 oktober 2016 at 10:54

  […] jaar geleden, in 2014, ben ik voor het eerst naar de woonbeurs geweest! Wat vond ik het toen geweldig en na een jaar niet te zijn geweest besloot ik dat het dit […]

 • Laat een reactie achter