Geen categorie Theezakjes

Zomaar weer een mooie serie compleet!

De afgelopen weken heb ik weer lekker veel geruild. Zoals ik eerder al schreef over de verrassingsenveloppen, maar ook gewoon geruild met enkele Tsjechische dames. 
Ik zoek altijd de mooiste zakjes uit en natuurlijk speur ik naar zakjes die er voor zorgen dat ik weer een merk of serie compleet heb. 

De laatste weken heeft het merk Apotheke prachtige nieuwe zakjes gemaakt, zie de linkse op de foto, ik heb er inmiddels al een heleboel kunnen ruilen. Maar er worden vast nog meer uitgegeven. Ook was er een nieuw molletje (rechterkant) die ik ook al in mijn bezit heb. Toch prachtig al die mooie, nieuwe zakjes! 

Dan heb ik nog bovenstaand zakje geruild. Ik wist natuurlijk van het bestaan af, maar had ze nog niet eerder gevonden om te ruilen (had er nog maar twee van de serie). En laatst vond ik zomaar de complete serie bij een Tsjechische dame. Meteen geruild en nu heb ik de serie dus compleet! Ook al zo’n prachtige serie! 
 
Volgende week zondag ga ik weer eens naar een ruilbeurs, in Zaandam. Weer gezellig samen met Maria en José. Het is lang geleden dat ik voor het laatst naar een ruilbeurs ben geweest, dus heb er weer zin in. Maar eerst moet ik maar weer eens op zoek naar wat nieuw ruilmateriaal en natuurlijk mijn ruilbak op orde maken… Gelukkig is het vandaag en morgen niet zulk mooi weer en kan ik dus naast schoolwerk/winkelen druk bezig met de thee. 

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  21 maart 2015 at 12:36

  Tof dat je weer een serie compleet hebt! Alvast veel plezier op de ruilbeurs!

 • Reply
  Verie - Vestywo
  21 maart 2015 at 14:42

  Wat een leuke hobby, Rensina! Ik had hier nog nooit van gehoord en wist niet dat er zulke leuke en mooie theezakjes waren. Veel succes en geniet van je verzameling!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  lien
  21 maart 2015 at 17:17

  Wat een mooi theezakje in beeld! Spaar je alleen de lege zakjes, of met de thee erin?

 • Reply
  Mirjam Jewel-Nails
  21 maart 2015 at 19:32

  Oh op de eerste foto, die zakjes met dat diertje erop zijn ook erg leuk zeg! Ik heb er ook weer een paar verzameld van twee andere, voor mij onbekende, merken. Zal ze binnenkort eens opsturen 🙂

 • Reply
  Pure
  21 maart 2015 at 23:02

  Wat leuk dat je weer een serie compleet heb..een lekker geurende hobby.
  Groetjes Chris

 • Reply
  Willy
  21 maart 2015 at 23:42

  Een prachtige verzameling is het onderhand, wat zijn er toch een prachtige zakjes in omloop!

 • Reply
  theezakje41
  22 maart 2015 at 11:31

  Haha, dan heb je er meer dan mij. Ik heb van de linker serie nog maar 1, maar ik ruil ook weinig op dit moment, het ontbreekt me aan tijd. Vul je ruildozen maar weer aan, volgende week gaan we er tegenaan in Zaandam.

 • Laat een reactie achter